Blog

Hvordan du får indflydelse på Big Brother.

Føler du dig overvåget? Find ud af hvordan vi skal forholde os til Big Brother samfundet i fremtiden på Syddansk Universitet.

Er du interesseret i at vide hvordan vi skal forholde os politisk til den stigende overvågning der er i samfundet? Det er lige meget hvor du er og hvad du laver, så er der altid nogen der har mulighed for at opsnappe oplysninger om dig og din gøren og laden. Det meste af samfundsovervågningen foregår online og det er noget vi alle må tage stilling til på et eller andet tidspunkt i vores liv, hvordan vi vil forholde os til det. Er det ok? Er det skidt?

Vil du have indflydelse på de beslutninger der bliver taget omkring overvågning i samfundet eller vil du i det mindste have et stærkt indblik i de politiske problemstillinger, så tag en samfundsfag bachelor på Syddansk Universitet og bliv klogere på det.

Samfundsfag er et grundlæggende fag for at lære om det samfund vi lever i og hvordan det har indflydelse på vores liv i dagligdagen og i det store billede. Økonomi, sociologi, politik og nu også datalogi spiller en stor rolle i samfundet og du vil får nogle gode kompetencer til at kunne vurdere de enkelte problemstillinger ud fra det du lærer på uddannelsen.