Blog

Herre accessoires der trender i 2017

Når det gælder accessoires til mænd, så er God Lir den danske webshop de rette at spørge til råds. God Lir har udelukkende fokus på hvad der trender lige nu, og hvad der altid vil være in i året 2017. Læs med.

Organisationen bag bruger usædvanligt meget tid på at researche markeder for lækre produkter.

De er personligt vilde med Nic&Mel og APOCS, som deres sortiment også bære præg af og hvor de konstant forsøger at udvide sortimentet med lækre produkter fra disse mærker – men også mange andre skandinaviske mærker, såsom Norly, Lucleon, Passero, Triwa & OliverCPH.

Fokusset i 2017 for God Lir bliver at udvikle på den vækst, som der er opnået i 2016. Hør her hvad ejer og direktør Esben forventer fremadrettet:

”Vi forventer at øge vores kendskabsgrad hos flere forbrugere i år 2017 – samtidig også servicere endnu flere kunder – især bliver det spændende at følge mange af vores nye vare, som vi er spændt på at præsentere til foråret”

Slutteligt fortæller han også at sidste års bestseller; keyhangers formegentlig igen i år vil slå alles forventninger. Der påpeges at dette er en ting som aldrig vil dø ud blandt deres kunder. Her rammes der en niche, der har ligget stille de sidste par år, men som er ved at blusse op igen. 

På Godlir.dk er det samtidigt muligt at finde et stort udvalg af caps og andet headwear. Specielt baseball caps er et stort hit og netop dét, der trender lige i øjeblikket. Accessories til mænd er mange ting – alt fra armbånd og halskæder til tasker og lækre baseball caps. Det hele findes hos God Lir.

Årets hit indenfor accessoires til mænd

God Lir har erfaret at årets hit må blive tasker til mænd. Helt specifikt en lædertaske fra det svenske brand Nic & Mel. Det er en skuldertaske med plads til din bærbare computer og papirer, så den er meget velegnet som skoletaske eller forretningstaske. Der er god plads i den, og dens straps er af god kvalitet. De kan holde til megen vægt, så du kan roligt fylde tasken op med papirer, madpakke og andre tunge ting – den holder til det. 

Herretaske læder bliver kun pænere med tiden, da en cognac læder, som på denne, får en lækker patina efter længerevarende brug. Tasken vil få noget dejligt slitage, og netop det er med til at give den personlighed og kant. Det er med til at skabe en endnu mere unik herretaske læder, da kvaliteten er i top, og den derfor kan holde til megen slitage, men netop kun blive federe af det.

Nic & Mel leverer altid kvalitetsprodukter, og denne herretaske læder er ingen undtagelse overhovedet. Super kvalitet, lækkert design uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Super funktionel og lækker – alt hvad du behøver.

Denne variant af herretaske læder er døbt ’Wayne’. Den har en bror i form af en super lækker rygsæk i selvsamme læder. Det er Cliff Backpack fra Nic & Mel, der tilmed er årets MUSTHAVE! 

De små detaljer spiller også ind

Andre accessoires er også populære igennem en længere periode, og spås også et godt år i 2017, hvor slipsenåle, slips og andre små ting der pryder tøjet er eminemt.

Det behøver ikke engang at være dyrt at få fingrene i de små fine accessories. Du kan blandt andet købe billige slipsenåle hos Balderclothes, som har nogle ganske unikke produkter til næsten ingen penge. Her får du masser af kvalitet for pengene, og er sikret at være med på den fine stil der også vil pryde tøjbranchen i 2017.

Du bør i hvert fald tjekke markedet for de accessories du går og påtænker dig at kunne være noget for dig, fordi der er rigtig mange bud på små fine detaljer til dit outfit derude, og de venter blot på at blive en del af dit outfit i 2017.