Blog

Guide: Udstyr til en gamer

Junglen er stor, og mulighederne er mange, når man kigger efter udstyr som gamer. Hvis man ikke er erfaren i at købe udstyr, kan det være udfordrende at vide, hvad man primært skal fokusere på. Derfor giver denne artikel dig en lille guide til, hvad du som minimum skal anskaffe dig.

 

Den rigtige stol

Det er altid vigtigt at sidde godt, så derfor er det første punkt på listen selvfølgelig en god gamer stol. Det kan have betydning for mange ting, at man har en stol, som passer til en, og der er derfor god grund til at bruge på tid og penge på at finde den rigtige.

Først og fremmest har det en betydning for din kropsholdning, hvilket også kan komme til udtryk andre steder i dit liv. Hvis man bruger mange timer foran skærmen, kan det være usundt, hvis man sidder i dårlige stillinger, og man kan opleve problemer med blandt andet skuldre, nakke og ryg.

Sørg derfor for at kigge efter en kontorstol, som passer til din krop. Det er eksempelvis sundt at kunne hæve og sænke den på en god måde, hvilket også gør sig gældende med bordet. Det sikrer, at du ikke sidder fastlåst i den samme position for længe. Det er netop også grunden til, at det er klogt at rejse sig indimellem og bevæge kroppen, så man får løsnet lidt op, før man igen kaster sig over spillet.

Find en udvidet guide til at finde en stor gamer stol her.

 

Et godt headset

Er du interesseret i en god lyd, så er det selvfølgelig også en god idé at kigge på et godt headset. Priserne varierer meget, og det gør kvaliteten så sandelig også. Derudover er det forskelligt, hvad hvert enkelt headset har som styrker. Nogle er eksempelvis virkelig gode til at lukke anden lyd ude, når man spiller, imens andre primært fokuserer på at skabe den mest autentiske lyd fra spillet, så oplevelsen bliver livagtig.

Headsets er en af de produkttyper, som kommer på tilbud relativt ofte. Det kan derfor være en idé at gå på tilbudsjagt, når du mangler et headset, så du får mest muligt ud af pengene.

 

Mus

Musen er gamerens bedste ven, og derfor skal kvaliteten af den selvfølgelig også være høj. Sørg for at finde en gedigen mus, som ikke skaber unødig irritation, når du spiller. Det kan eksempelvis være vigtigt at finde en variant, som ligger godt i din hånd, og som skaber en glidende og ubesværet bevægelse.

 

Tastatur

I forlængelse af musen er det selvfølgelig også værd at nævne tastaturet. Hvis du spiller spil, hvor du eksempelvis skal taste koder, skal du have et tastatur, som passer til dit temperament. Det kan både være høje og lave tastaturer, som er den optimale løsning.

 

En stærk stationær

Som rosinen i pølseenden – men måske vigtigst af alt – skal du have en god og stærk computer, hvis du altså gamer PC-spil. En stationær er oftest af foretrække, fordi den er stærkere, og man får langt mere gamer-PC for pengene.