Blog

Gode tips til bedre sikkerhed på din computer

Mange mennesker bruger deres computere dagligt. Dette er både i privaten, men også når man arbejder. Dette kan betyde, at der ligger mange filer, som er følsomme og som bør beskyttes. Mange mennesker tænker ikke over vigtigheden i at beskytte sine følsomme data og derfor kan de være i fare for potentielle cyber kriminelle. Læs med her.

 

Bruger du din computer til at surfe på nettet? Måske er du på de sociale medier ofte eller handler online. Der kan gå mange timer af døgnet, hvor man bruger sin pc til alverdens ting, hvor man også skal bruge passwords, eller oplyse kreditkort oplysninger. Disse følsomme data kan være i fare, hvis man ikke er godt nok beskyttet. Her er det vigtigt at bruge et godt antivirus program, men også en VPN. En VPN er for eksempel med til at beskytte dig, når du er på nettet og bruger offentlige Wi-Fis. Her bliver der skabt en slags sikker tunnel, når du færdes på de usikre Wi-Fis.

 

Til dig som er på farten med din computer

Hvis du er nystartet virksomhed eller skal til at starte noget op online, så kan du for eksempel bruge et webhotel som hosting site til din hjemmeside. Et webhotel kan bruges til dig, som skal have din egen hjemmeside, blog eller for eksempel webshop. Hvis du vil blive klogere på, hvad dette dækker over så se mere om webhoteller på Kenddinpc.dk.

 

Fordele ved at arbejde fra sin computer

Mange mennesker arbejder hjemmefra nu om dage og det kan have sine fordele. For mange betyder det, at de har mere tid til familien eller dem selv. Det kan også være gøre at man arbejder bedre, fordi man er i de vante omgivelser. Selvom det kan være en omvæltning, går mange mennesker hen og bliver glade for det. Hvis du leder efter nyt arbejde, kan du eventuel prøve at søge efter et job, hvor du kan arbejde helt eller delvist hjemmefra, hvis du mener det kan passe til dig. Ellers kan det også være en idé at starte op selvstændig med noget, som du kan lave online.

 

Vigtigt at have det rette udstyr når man arbejder online

Hvis man driver virksomhed eller er ansat i et firma, hvor man skal arbejde fra computeren, så er det vigtigt at have en god computer og et stabilt internet. Det kan måske være nødvendigt at skifte den gamle bærbare ud med en ny. En god computer bør have en god hastighed, batterilevetid og hukommelse, samt god ydeevne.

 

Det er vigtigt, så der ikke opstår problemer når man arbejder fra den. Hvis du er på jagt efter en ny computer, så er det en god idé at læse om bedst i test, anmeldelser og lignende.  Det er også vigtigt at du har et internet som passer til det behov du har brug for. Hvis du skal holde mange, møder online, eller snakke med kunder over telefonen, så er det vigtigt at der ikke kommer afbrydelser.