Blog

Flex Funding tilbyder billigere renter via ny finansiering via EU



Flex Funding tilbyder billigere renter via ny finansiering via EU

Har din virksomhed finansieringsudfordringer og er det på trods af en ellers sund virksomhed, så kan det være at du vil finde denne læsning meget nyttig.

Gode samarbejdsaftaler med EU, kan betyde billigere renter til din virksomhed

Hos Flex Funding er det nu blevet muligt at tilbyde de forskellige danske virksomheder nogle fordelagtige aftaler i forhold til når de skal have hjælp til at finansiere. Det sker ved hjælp af flere tiltag som du vil kunne læse meget mere om på .

Én af de årsager der er skyld i at det nu kan være muligt at finde bedre løsninger på erhvervslån skyldes, at Flex Funding ved hjælp af samarbejdsaftaler kan tilbyde ny finansiering via. EU. Det gør det derved muligt for dig som virksomhedsejer at få betydelig billigere renter på et evt. lån, som din virksomhed muligvis har brug for at søge om.

Få krav, som din virksomhed skal leve op til

Som det er med alle former for lån, så skal din virksomhed selvfølgelig kreditvurderes, før at du ved om det er noget der kan være gældende for dig. Der stilles krav til at din virksomhed som minimum har haft 2 regnskabsår på bagen og at der samtidig er en positiv egenkapital der kan dokumenteres herved. Det skal også være en dansk virksomhed. Om du har et selskab eller ejer et enkeltmandsvirksomhed har ikke den store betydning.

Når du er blevet kreditvurderet af Flex Fundings egne specialister, vil det kunne afklare om netop din virksomhed har mulighed for at drage nytte af denne fordel som kan kaste de billigere renter af sig. Du skal ikke gøre så meget andet end at sende din ansøgning og herefter vil du blive kontaktet om, hvilke muligheder du har for at få det bedst mulige lån i stand.