Blog

Find hjælp til appudvikling hos Makeable

Makeable er et digitalbureau med ekspertise inden for Industri 4.0 og web- og appudvikling. Læs mere om appudvikling hos Makeable her. 

Industri 4.0 er et fænomen, som alle virksomheder i dag bliver nødt til at forholde sig til. Kort fortalt er det et ord, der dækker over de mange muligheder som virksomheder har i dag med digitalisering, automatisering og effektivisering af arbejdsprocesser, arbejdskraft og produktion i kraft af udviklingen af ny teknologi. Der er teknologier som Artificial Intelligence, Virtual Reality, Machine Learning, The Internet of Things og Augmented Reality, som allerede spiller nogle forretningskritiske roller i den globale økonomi i dag. Om jeres virksomhed har lyst til at digitalisere eller ej, er I nødt til at forholde jer til Industri 4.0. Jeres kunder er på nettet, har smartphones og bruger apps, jeres samarbejdspartnere har muligvis digitaliseret og det samme gælder i vid udstrækning det offentlige. Man skal ikke hoppe ukritisk med på nogen vogn, men man er nødt til at orientere sig om Industri 4.0 som virksomhed i dag. Det kan Makeable hjælpe jer med, kontakt dem på www.makeable.dk og få professionel rådgivning.

Lad Makeable hjælpe dig

Makeable er et udviklingshus i Tilst uden for Aarhus, hvor lidt over 15 eksperter sidder og arbejder med digitaliseringsprocesser, appudvikling, websidedesign og backend-udvikling. De har mange forskellige ekspertiser i teamet, hvilket gør dem til nogle af de bedste i Danmark. De kan helt sikkert hjælpe jeres virksomhed med udviklingen af en app, uanset størrelse og kompleksitet. Appudvikling hos Makeable starter ofte med en workshop, hvor der arbejdes på skitser, tales om forventninger, funktioner og formål, for at danne et overblik og for at sikre, at produktet bliver lige som I forventer. Hvis I bestiller appudvikling hos Makeable, så har I Danmarks bedste team med mange forskellige eksperter, bl.a. inden for PHP og andre udviklingsteknologier og frameworks som fx Laravel, jQuery, Twitter Bootstrap, Angular og mange flere. Læs mere om app udvikling hos Makeable og lad Makeable hjælpe dig med dit projekt på deres hjemmeside.