Blog

Fart over feltet

I en tid, hvor det meste af landet er lukket ned, så kan du føles rastløs og tiden lang. Det er tider som denne, hvor du for alvor får mulighed for at opdage nye hobbies eller udvide, dem du i forvejen har. Alligevel synes du der mangler noget? Du savner at mærke suset. Du savner at mærke spændingen. Du savner – at komme ud ad din dør og tage på en lang tur langs landevejen i din elskede bil. Dog tager du sundhedsstyrelsens anbefalinger meget seriøst og bliver derfor inde døre så meget som muligt. Bare rolig – det er dog muligt at få fart over feltet alligevel. 

Kom hurtigst over målstregen

I denne tid, hvor du ikke har meget at lave, da kan det være fantastisk at gå tilbage i tiden og lave det, du lavede hjemme på drengeværelserne. Det er ikke nu du skal finde køkkenrullen frem, men i stedet din pc, hvor du kan finde en masse fede spil. Du kan tages tilbage med et nostalgisk trip og spille fede bil spil. Du kan downloade det nemt og med det samme mærke spændingen. I starten kan du spille med dig selv, men når du er trænet godt op, er det muligt at spille mod andre virtuelle modstandere således du kan fornemme den fart der nu kommer over feltet. Får du tanker om en ny bil, når du sidder og spiller? Så er det vigtigt du også tager højde for, hvilken bilforsikring, som du skal have. Det kan have stor betydning for din videre kørsel. 

Lav konkurrencer med dig selv

Noget der kan sætte skub i hverdagens ensformighed er, at lave konkurrencer med dig selv. Sæt noget fedt musik på anlægget og sæt et stopur til også. Hvor hurtigt kan du nå at tage opvasken? Hvor mange mavebøjninger kan du nå at tage på to minutter? Selvom det lyder som et forslag din mor kunne komme med, da du var ti år gammel, så virker det. Hvis du når at rydde op indenfor en tidsramme, så føler du produktiv og bliver glad. Måske du kan gøre det endnu hurtigere i morgen?