Blog

Fald ikke i søvn foran computeren

Har det været en lang nat? Ligger du dårligt i sengen og har sat dig op til computeren? Du kan måske ikke sove og prøver at falde i søvn ved at se en film på iPad’en eller måske har du surfet længe efter noget på nettet uden at finde det du ledte efter. Hvis du alligevel er oppe, ikke kan falde i søvn eller stadig leder efter det du ikke kan finde, så tag et kig efter en god ny seng, så du kan glæde dig til at se dyner.

En god nats søvn er essentiel for at din krop og din hjerne skal kunne fungere bedst muligt. Men hvis der er tanker du ikke kan lægge fra dig, før du har løst det eller skrevet det ned, så er det bedre at få det ud af verden, så du kan sove trygt og godt bagefter. Den bedste måde at få en god nats søvn på er en særlig vejrtrækningsøvelse, som gør kroppen klar til at lukke ned for aktiviteter og gå lidt i dvale. Måske er det ikke bare fordi du har mange tanker eller har haft en lang dag med meget aktivitet og spændende indtryk at du ikke kan falde i søvn. Måske er din seng bare klar til at blive udskiftet.

Nogle gange er der stor forskel på billige senge og gode senge. Men en seng behøver ikke at være dyr for at du ligger godt. Det er meget individuelt hvad du foretrækker. Nogen ønsker en fast madras og andre en blød, for at ligge mest behageligt. Andre gange er det sengerammen der definerende for hvilke senge folk foretrækker. Så det handler først og fremmest om præferencer end om pris. Find en billig seng her og bliv bedre liggende, så du kan surfe uden at falde i søvn foran computeren fremover.