Blog

Få råd til en ny telefon, når den gamle går i stykker

Hvis din telefon går i stykker, kan det være nødvendigt for dig at tage et lån, så du kan få en ny. Der findes flere sider på nettet, hvor du kan sammenligne lånene.

Det er altid en god ide at spare op til en ny telefon. Det sikrer dig, at du har råd til at skifte den ud, men der kan være situationer, hvor du er nødt til at låne penge til en ny. F.eks. hvis du taber den, før du har sparet op til en ny. Har du ikke pengene, kan det tage lang tid at spare dem op, og det kan være svært at klare sig uden en telefon i dag.

Det skal du være opmærksom på, når du låner penge

Du skal altid være opmærksom, når du låner penge til forbrug. For der findes rigtig mange forskellige former for online lån. Heldigvis findes der mange sider på nettet, hvor du kan sammenligne de forskellige typer af forbrugslån. Det kan give dig en god ide om, hvad det vil koste dig at tage lånet.

Når du tager et forbrugslån, skal du altid være opmærksom på det, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og viser hvor store en procentsats, renter og gebyrer udgør af afdragene over. ÅOP skal være så lav som muligt, for at du får et billigt lån.

Find det rigtige lån for dig

Nogle udbydere af lån kræver, at du er i arbejde og andre, at du har fast indtægt. Men hos alle spilder din alder også en rolle. Det er altså ikke alle, der vil låne dig penge. Angiver du din alder på sammenligningssiderne, kan begrænses udvalget af lån, så der kun vises dem, der er relevante for dig.