Blog

Et liv uden internet?

Kunne du forestille dig at leve i en verden uden internet? Nej vel? Men sådan er der millioner af mennesker over hele verden der lever. Faktisk milliarder. Nogle af dem lever endda glade og tilfredse uden at bekymre sig synderligt meget om der skal betales medieskat og licens hvis man har en mobiltelefon, en bærbar computer og en kæmpe fladskærm.

Er du selv blevet lidt træt af alt det du kender fra vores køb og smid væk kultur og kunne du tænke dig at prøve at leve i en verden, hvor det er andet end antallet af Facebook venner der er afgørende for om man har sit liv på rette spor? Så tag på højskole i udlandet og se en verden der er markant anderledes end den vi kender her i Danmark.

Oplev Zanzibar, som er en af de smukkeste øer i verden i Det Indiske Ocean, lidt isoleret fra fastlandet, så befolkningen lever lidt sit eget liv i sit eget tempo. Et højskoleophold vil ændre den måde du opfatter verden på, for at sige det mildt.

Der ligger en højskole på Zanzibar, hvor du kan opleve verden på en helt ny måde. Det er en blanding af kulturforståelse og ferierejse, hvor du møder befolkningen og kommer tæt på dem. Der indgår en del frivilligt arbejde i en masse projekter, hvor du kan bruge din kulturforståelse som du har med i bagagen hjemmefra til at lære fra dig. Du kommer ud på safari på savannen, trekking i bjergene og snorkling ved de azurblå koralstrande.

Når du kommer hjem igen føler du at du kan klare alt.

Zanzibar Højskole siger du ikke farvel til din egen kultur med internet og iPhones, men du lærer at omfavne en anden kultur, som giver dig et nyt syn på hvad du har behov for og om du kan leve uden dine sociale medier derhjemme.