Blog

Et intranet der sikrer bedre engagement for medarbejdere

Et intranet der sikrer bedre engagement fra medarbejdere

At drive en virksomhed kan i sig selv være noget af en opgave, men når man så tilføjer nogle medarbejdere til paletten, så kan det for alvor skabe virvar i forhold til at få alt information og meddelelser ud til samtlige der skal have det. Her kommer vi nærmere ind på hvad du kan gøre, når du er virksomhedsejer og ønsker et system der kan hjælpe dig med de lidt pressede sider af sagen.

Kom lettere omkring oplæring og videreformidling af vigtige informationer til alle på samme tid

Når man er virksomhedsejer, så er det i en lille virksomhed allerede svært at skulle stå for alle opgaverne selv. Derfor er mange også smarte og ser på hvordan de kan outsource nogle af opgaverne som f.eks. kan være at bogholderiet bliver givet videre til en ekstern bogholder eller at der hyres en rengøringsassistent til den daglige rengøring i stedet for at du selv skal bruge din tid på dette.

Når virksomheden går fra den helt lille af slagsen og du kan se at du ikke længere kan løbe hurtigere og at det koster mere at forsøge end at hyre folk, så begynder din virksomhed for alvor at vækste. Dette kan være noget af det sværeste for en virksomhedsejer at håndtere, når man ikke har prøvet det før, for med en ny medarbejder følger der som regel også en del oplæring og informationsopgaver med.

Her er det at du kan finde endnu mere hjælp og denne gang i form af et internt system. Intranet kan være enhver virksomheds aflastning på mange måder og det er uanset om der er tale om 2 ansatte eller om der er tale om 100 ansatte.

Tilpassede plugins gør dit intranet relevant hele vejen igennem

Selvfølgelig er intranettet mere nødvendigt jo større en virksomhed du er, for jo flere du skal nå ud til med information, vejledning, nyheder mm., desto hurtigere skal du løbe. Der er dog intranet der kan passe til de mindre virksomheder alligevel og uden at man behøver at skulle betale for en masse værktøjer der slet ikke skal bruges fordi de kun passer til de store virksomheder.

Hos Ziik finder du bl.a. virksomheden der kan hjælpe dig der ønsker et intranet der passer til din virksomhed. Det vil altså sige at du får et intranet med kun de værktøjer som giver mening for dig, så du ikke skal betale i dyre domme for noget der ville være overflødigt.

Hos Ziik tilbydes der et intranet der er bygget op på plugins og på denne måde sikres der, at intranettet kan tilpasses så godt som muligt din virksomhed. Da alle virksomheder også er forskellige af art, vil det heller ikke give meget mening med løsninger der er passet ind til f.eks. en restaurant, hvis din virksomhed ikke har noget at gøre med madvarer.

Skab engagement med et overskueligt og relevant intranet

Det er vigtigt at man gør det let og overskueligt for de ansatte, for hvis det hele bliver for uoverskueligt og der opleves gang på gang at nødvendige informationer ikke når frem, så kan man miste gnisten og engagementet. Et intranet kan derfor være med til at skabe mere engagerede medarbejdere der føler, at de ved hvad der foregår i virksomheden og at de har fået den rette information i alle henseender.

Der er helt sikkert ingen tvivl om at et intranet er til gavn for både virksomhedsejere og de ansatte, men det er stadig vigtigt at der er tale om en brugervenlig platform, som alle vil kunne se fornuft i at anvende. Hvis ikke man har den brugervenlige del med i layoutet, så vil medarbejderen heller ikke benytte sig af intranettets muligheder i samme grad og så er man lige vidt. Igen kan Ziik anbefales, når det handler om en brugervenlig platform.