Blog

En sundere hverdag med apps

Langt de fleste kan praktisk talt ikke fungere uden en smartphone - og det har både sine gyldne og mindre gyldne sider! Men i stedet for at lade den være en tidsrøver, så prøv at opgradere den til din lille “helse-hjælper” i en travl hverdag. Mobilen kan nemlig agere alt fra opmuntrende motionstræner til sundhedscomputer, så hvorfor ikke udforske disse teknologiske gaver lidt mere?

 

Hvis du er den heldige ejer af en nyere iPhone, så er flere af disse apps allerede forudinstalleret. Du kan i den medfølgende sundhedsapp se, om du har fået gået de anbefalede daglige 10.000 skridt og under “Alarm” er der mulighed for at lave en daglig reminder om sengetid, hvilket giver ramme for at opbygge gode søvnmønstre.

 

Derudover findes der i for eksempel App-Store en lang række smarte apps, tilpasset stort set ethvert ønske og ethvert behov. Hvis du eksempelvis forsøger at tabe dig, så findes der flere forskellige apps, der kan informere dig om hvor mange kalorier du indtager pr dag, samt inspirere dig med sunde og fedtfattige opskrifter. Som kombination kan du hente diverse fitness-apps, som tilbyder unikke skræddersyede træningsprogrammer, så du kan komme i form hjemme i stuen.

Er du gravid kan du downloade apps, der følger graviditeten dag for dag og holder dig fuldt ajour med barnets udvikling. Døjer du med søvnbesvær eller har brug for en reminder om at trække vejret, findes der en lang række gode og gratis mindfulness-apps, som du selv kan indstille til memo’er i løbet af dagen. Prøv for eksempel den gratis version af det højt priste Headspace, der giver dig konkrete og korte åndedræts- og tankeøvelser, der passer perfekt både til en travl arbejdsdag og inden sengetid.

 

Ligegyldigt hvilket fokus du gerne vil lægge på din sundhed, kan du med garanti finde hjælpsomme og nyttige apps, der kan være med til at gøre det lettere at være sund og at opretholde din balance. Har du ikke råd til en nyere smartphone, kan du nemt og sikkert tage et lån på Kassekreditten.dk. Det er vigtigt at tage dig råd til det, du har brug for lige nu og her for at kunne lave en sund og fornuftig forandring i din hverdag.

 

Hvis du er en af os, der lige pludselig står med en hel bunke forskellige apps på telefonen, så er det også en rigtigt god idé at samle dem i mapper efter tema. For at lave en ny mappe på skærmen holder du blot fingeren over et app-ikon, så den ryster, og fører ikonet hen over et andet app-ikon - så opstår der en ny mappe, som du så kan omdøbe til “Min sundhed” eller hvad du ønsker. På den måde får du et stærkt overblik over dine hjælperedskaber og kan komme ind i en god vane med at bruge dem dagligt.