Blog

Disse apps skal du downloade, når du indretter dit hjem

Vidste du at der findes et utal af apps, der gør indretningen af hjemmet lidt nemmere? I bedste fald kan de faktisk spare dig for at opsøge en fysisk forhandler, fordi du hjemmefra kan vurdere, om møbler og andre indretningsartikler vil passe ind i netop dit hjem. Her er tre eksempler på apps, der er fordelagtige at downloade, hvis du står over for at skulle indrette dit hjem eller bare gerne vil undersøge alternative indretningsmuligheder.

#1 – Artfully Walls Try on Wall

Denne app er et nyttigt værktøj, der ved hjælp af aumented reality-teknologi kan vise dig, hvordan kunstværker eller andre elementer, der kan hænge på væggen, vil gå til det, der i forvejen hænger der.  For eksempel er tapet igen blevet meget populært i danske hjem, og mange vælger at købe det online, fordi udvalget typisk er større og prisen lavere. Med Artfully Walls Try on Wall har du mulighed for at teste, hvordan tapet med forskellige farver og mønstrer passer ind i dit hjem. Dermed kan du købe billigt tapet online uden at skulle bekymre dig om, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Appen er gratis at hente i App Store.

#2 – Homestyler

Homestyler er den perfekte app til at finde ud af, hvordan et møbel passer ind i et rum. Når du tager et billede af rummet, genererer app’en et 3D-billede af det. Her kan man placere møbler i rummet, og få en ide om, hvordan sofaen fra IKEA ville passe ind i netop din stue – uden du behøver at købe den først og risikere at fortryde. Homestyler er desuden nyttig, hvis du overvejer at flytte rundt på de møbler, der allerede er i rummet. Med appen kan du eksperimentere med de forskellige muligheder uden at skulle flytte rundt på tunge møbler. Appen kan downloades i både App Store og Google Play og koster ingenting.

#3 - Flügger Farveguide

Flere store malervirksomheder har udviklet apps, og Flügger Farver er bare en af dem. Med Flügger Farveguide kan du få en ide om, hvordan en farve kommer til at se ud i et rum. Du tager et billede af det rum, som skal males, og herefter kan du på din telefon eller tablet udfylde væggene med forskellige farver. Fordi du kan se alle rummets vægge i en given farve, kan du relativt hurtigt se, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt. Flügger Farveguide er også gratis og kan hentes i App Store.