Blog

Dette bør du overveje i din daglige vinter-hudplejerutine

Sponsoreret indhold:

Brug af sæsonprodukter og skabelse af en sæsonbestemt hudplejerutine er blandt de vigtigste trin for at opnå effektive resultater. Om vinteren har vores hud tendens til at tørre ud og revne på grund af koldt vejr, tørhed og vind. For en blød, skinnene og sund hud har vi søgt efter de grundlæggende regler, som du skal være opmærksom på.

 

Fugtgivende creme er vigtig

Koldt vejr, varmeapparater eller klimaanlæg kan absorbere fugt fra omgivelserne og få din hud til at tørre ud.

 

Tør hud kan forårsage revner, rødme og kløe. Den nemmeste måde at forhindre dette på er at fugte din hud ofte. En dehydreret hud producerer nok olie, hvilket forhindrer overskydende olie og overdreven tørhed. Glem ikke at fugte din hud med en fugtighedscreme som du vælger efter din hudtype og hudbehov mindst to gange om dagen.

 

Det er selvfølgelig også vigtigt for dit helbred, at det miljø, du bor i, er fugtigt. Tør luft i dit miljø kan forårsage mange problemer, fra allergi til bihulesmerter. For at bekæmpe dette, kan du købe naturlige olier til at ændre luften i dit hjem.

 

Glem ikke solcreme

Et af de vigtigste trin i pleje af din hud er at bruge solcreme. Skadelige stråler fra solen er ansvarlige for mange problemer, fra misfarvning af huden til slap og fremtrædende fine linjer (også kaldet smilerynker). Glem ikke at bruge solcreme om vinteren, selv i gråt vejr og i regnen. 

 

Spring ikke peeling over

Når din hud er tør, kan det forårsage afskalning og død hud. Eksfolier din hud mindst én gang om ugen for at slippe af med dette flagende udseende og få en skinnene hud. På den måde kan du sikre dig, at den fugtighedscreme eller serum som du bruger bagefter let absorberes af din hud. 

 

Lav mindst 1 ansigtsmaske om ugen

En effektiv pleje består naturligvis ikke kun af peeling og fugtighedscreme. Du kan også inkludere en fugtfyldt ansigtsmaske i din plejerutine.

 

Drik masser af vand

Det er lige så vigtigt at fugte huden indefra som at fugte den udefra. Mange glemmer eller nedprioriterer dog at drikke rigeligt med vand. Drik masser af vand om vinteren for at forhindre din krop i at tørre ud og for at føle dig sund. På den måde kan huden fugte sig selv og forhindre eventuelt fedt og tørhed.

 

Undgå varmt vand

Selvom et af vinterens mest behagelige aspekter kan virke som et varmt brusebad, renser og tørrer varmt vand de naturlige olier på huden og endda hovedbunden. Vær derfor opmærksom på, at temperaturen på vandet ikke er for varmt, mens du går i bad.