Blog

Det fedeste gaming room - sådan indretter du dét!

Har du altid drømt om at have et sted, hvor du kan spille alle dine yndlingsspil i fred og ro, uden forstyrrelser fra dine søskende og forældre? Drømmer du om at have det perfekte setup, så du kan udfolde dig og blive endnu bedre til at spille? Så har vi godt nyt til dig. Med disse enkle tips kan du indrette dit helt eget gaming room, som du og dine venner vil elske.

 

Første skridt – find det perfekte rum: Det første skridt til at indrette det perfekte gaming room er selvfølgelig at finde det rette rum. Sørg for at vælge et rum, der er stort nok til al dit gear, men ikke for stort, så det virker tomt og koldt. Et godt tip er at vælge et multifunktionelt rum, så det også fungerer som et sted, hvor man kan hygge med vennerne.

 

Når du har fundet det perfekte rum, så skal du tænke på lyset. Mange elsker at spille i mørket for at få den helt rigtige stemning, men det er ikke særlig ergonomisk for øjnene. Så derfor anbefaler vi altid, at man installerer en lampe med justerbar lysstyrke. På den måde kan man undgå synsgener og samtidig få den optimale gamingoplevelse.

 Ventilation og kabling er også to vigtige ting, man skal have in mente, når man indretter sit gaming room. Der er intet værre end at sidde midt i et spil og have sin computer overheate – både pga. frustrationen over afbrud i gameplayet men især pga. de dyre reparationer, som det ofte koster at fikse en overophedet computer. Sørg derfor for god ventilation i rummet ved hjælp af en blæser eller aircondition eller brug en bærbar ventilator til at holde computeren kold.

 

Udover ventilation er det vigtigt med masser af stikkontakter i rummet - både fordi man gerne vil have mulighed for at tilslutte alle ens enheder, men også fordi man slipper for at have masser af ledninger liggende på gulvet. Ved hjælp af ordentlig kabling kan man undgå rodede ledninger på gulvet samt farene ved ledningerne, som man nemmere kan snuble over.

 

Det sidste tip til indretning af gaming room'et er selvfølgelig møblerne i rummet. De fleste gamer foretrækker en sofa fremfor en gamers stol - især hvis man ofte har venner over til LAN-parties eller andre former for social gaming. Men hvis man primært spiller alene behøver man naturligvis ikke glemme ergonomi'en; siddepositionen har nemlig stor betydning for ens generelle sundhed i forbindelse med langvarig brug af computeren.

 

Med disse simple tips kan enhver gamer indrette sit/sin personlige gaming room/værelse/hjemmebiograf - lige præcis som man drømmer om! Husk blot ventilation, masser af strømstik og selvfølgelig ordentlig kabling ;) Game on!

 

Læs mere om hvordan man indretter seje værelser på lyshuset.dk