Blog

Derfor skal du vente med at smide dit brugte hardware ud

De fleste af os har kendskab til hvad hardware er. Det kan være noget såsom en skærm, et tastatur eller noget helt tredje. Mange af os har en eller anden form for hardware stående derhjemme, men har du nogensinde tænkt over hvad der sker med brugt hardware?

Stor glæde af brugt hardware

Noget hardware kan være så brugt og ødelagt at det blot skal smides ud, fordi det absolut ikke kan gavne nogen mennesker overhovedet. Men der findes også noget hardware som stadig er helt okay, også selvom det er brugt. Mange virksomheder har f.eks. en tendens til at kassere hardware fordi det er brugt, og ikke fordi det ikke virker længere. Brugt hardware behøver bestemt ikke nødvendigvis at blive smidt ud, da mange kan få stor glæde af dette. En af dem der får stor glæde af brugt hardware, er blandt andet brugt-it.dk. Her køber de brugt hardware gerne fra virksomheder og firmaer der ikke skal benytte sig af det mere, og sørger for at det fungerer som det skal, og så kan det sælges videre til andre virksomheder som eventuelt kunne have brug for det.

Cirkulær økonomi i IT-branchen

Det handler i den grad om cirkulær økonomi indenfor IT-branchen, og det er derfor det er enormt vigtigt at du lige tager et ekstra kig på din hardware inden du smider den ud, blot fordi du synes du trænger til en opdatering. Der er absolut intet galt i at ville opdatere sine ting, men det kan være en fordel at tjekke de brugte hardwares ud inden, da de stadigvæk kan virke præcis som de skal. Hvis du eller dit firma ønsker at smide jeres hardwares ud, så tag lige et ekstra kig på dem, da jeres ”skrald” kan blive en andens guld, og det er derfor helt essentielt at finde ud af om i smider det ud fordi det er gået i stykker, eller blot fordi det er brugt og i trænger til noget nyt. Står du og skal af med noget hardware, så overvej om ikke lige du skal tage kontakt til brugt-it.dk.