Blog

Der kræver energi til at surfe på nettet

Når du sidder og surfer på nettet sidst på dagen på kontoret og du kan mærke de sidste kræfter strømmer ud af dine fingre ind igennem musen og tastaturet og leder dig over imod internettets mørke sider, hvor du bliver opslugt af overspringshandling på overspringshandling, så er det tid til at finde noget der kan aflede din opmærksomhed fra skærmen blot et lille øjeblik.

Det er vigtigt at kunne udnytte tiden bedst muligt på sin arbejdsplads, så der ikke bliver alt for meget overarbejde. Overarbejde er altopædende på den lange bane. Det gælder om at tilpasse arbejdsbyrden, så du kan komme hjem til familien, eller den lille hund der venter derhjemme og kommer springende med logrende hale, så snart døren går op.

Får du alligevel overarbejde, så giver chefen sikkert også mad på kontoret, som for eksempel take away fra Sunset. Det er da også kun rimeligt. Det er lige det man trænger til efter sådan en lang dag, hvor computeren har drillet og det har taget tusinde år at downloade den nyeste opdatering.

Det kan godt være at kontorarbejde ikke er en sportslig disciplin, men det kræver næsten ligeså meget energi at sidde og kigge ind i en skærm hele dagen, som at løbe et marathon. Du er fuldstændig flad når du kommer hjem.

Derfor har du også brug for noget nem mad. Hvis du kun blev en halv time ekstra på arbejde, så har du nok ikke arbejdet nok over til at det kan give en sandwich på kontoret. Men til gengæld kommer du det senere hjem og skal finde ud af hvad du vil have til aftensmad. Take away er altid det nemme svar, så hvis det ikke skal være alt for usundt hver gang du kommer sent hjem, så er det heldigt at de har take away hos Sunset, så du kan blive hurtigt mæt uden selv at skulle stå for aftensmaden.