Blog

De 3 mest populære printere - Din computers højre hånd

Ok, det er måske for meget sagt, men en printer har stort set fra PC’ens fødsel været en essentiel forlængelse heraf og et rigtig brugbart og eftertragtet værktøj, nørd eller ej. Igennem årene er der sket meget, både mhb. muligheder inden for printere og deres funktioner, men ikke mindst kvaliteten og prisen heraf har også bevæget sig i den rigtige retning. Vi vil ikke gå tilbage til 80’erne her i dag, men i stedet for kigge på, hvad der er populært lige nu inden for printere.

Vi har startet med at tage et kig på de printere, som de har hos Red Office. Red Office er en stor leverandør af kontorartikler til virksomheder og derfor er resultatet af deres top-sællerter selvfølgelig også derefter. Vi tager et nærmere kig på toppen mere generelt set herefter.

 

Top tre inden for printere

Hos Red Office er følgende tre de mest populære printere:

 1. Canon storformatprinter TM-300 36/A0 bundle L36 scan
  En stor printer og scanner, der kan lave print i store formater i høj kvalitet. Set hos Red Office til 30.000 kr.

 2. Brother DCP-L5500DN
  En klassisk Brotherprinter, der også kan scanne, hvor du virkelig får kvalitet for pengene. Set hos Red Office til bare 2.000 kr.

 3. Brother MFC-J5330DW Inkjet
  Et af de mindre printere, men stadig af høj kvalitet. Ses hos Red Office til under tusinde kroner.

 

Vi springer straks videre til top tre hos PriceRunner, som er lidt mere repræsentativt for befolkningens generelle køb af printere:

 1. Canon Pixma iP7250
  Den absolutte topsællert på Pricerunner. Kan erhverves fra bare 298 kr via Pricerunner.

 2. Canon Pixma MG5750
  Den anden mest populære printer med mulighed for farveprint samt tilslutning via wi-fi. Set til 410 kr. hos Pricerunner.

 3. HP Sprocket Photo Printer
  Den eneste fotoprinter, der når med på toplisten. Set på Pricerunner til 848 kr.