Blog

De 10 bedste fodboldspillere i verdenshistorien

Sponsoreret indhold:

Fodbold er den mest populære sport i verden. I dette blogindlæg giver vi vores bud på de 10 bedste fodboldspillere gennem tiderne. Hvis du vil læse flere fede artikler om fodbold, så besøg football37.dk

 

10) Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har spillet for nogle af de største klubber i Europa, herunder Manchester United, Barcelona og Juventus. Han er kendt for sin farverige personlighed lige så meget som sit enorme talent og anses af mange for at være en af sin generations bedste angribere.

 

9) Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo anses af mange for at være en af de største spillere nogensinde og har vundet adskillige individuelle priser, herunder 5 Ballon d'Or-trofæer. Ronaldo har også haft enorm succes på klubplan og har vundet ligatitler i England, Spanien og Italien.

 

8) Neymar Jr.

Neymar Jr. spiller i øjeblikket for Paris Saint-Germain. Han er en af de mest talentfulde spillere i verden, og har allerede opnået en stor succes på både klub- og internationalt niveau. Neymar er stadig kun 30 år gammel, så han kan sagtens rykke op på denne liste i de kommende år. Specielt hvis han vinder VM med i Brasilien i 2022.

 

7) Johan Cruyff

Johan Cruyff var en hollandsk midtbanespiller, som af mange anses for at være en af de største spillere nogensinde. Han var en pioner inden for den organiserede presspilsstil, som nu er almindelig i moderne fodbold. Cruyff havde også en meget succesfuld karriere som træner, idet han vandt Europa Cup'en tre gange med Ajax Amsterdam.

 

6) Diego Maradona

Diego Maradona var en argentinsk midtbanespiller, der af mange anses for at være en af de største spillere nogensinde. Han er bedst husket for sit "Guds hånd"-mål mod England ved VM i 1986 samt sit geniale solomål i samme kamp. Maradona havde også en meget succesfuld klubkarriere, hvor han vandt flere ligatitler og pokaler med både Barcelona og Napoli. Desværre blev hans liv også skæmmet af narkotikamisbrug og andre personlige problemer.

 

5) Lev Yashin

Lev Yashin var en sovjetisk målmand, som af mange anses for at være den bedste målmand i historien. Han var kendt for sine akrobatiske redninger og sin evne til at dominere modstanderne, når han var i topform. Yashin tilbragte hele sin karriere i Dynamo Moskva og vandt flere ligatitler og pokaler med holdet.

 

4) Pele

Pele er en pensioneret brasiliansk angriber, som af mange anses for at være den største spiller nogensinde. Han dominerede modstanderne med både sin hurtighed og dygtighed på bolden, og han var også en fremragende målscorer. Pele vandt tre verdensmesterskaber med Brasilien samt flere ligatitler og pokalkonkurrencer med Santos FC.

 

3) Lionel Messi

Lionel Messi anses af mange for at være en af de største spillere nogensinde og har vundet adskillige individuelle priser, herunder 6 Ballon d'Or-trofæer. Messi har også haft enorm succes i Barcelona, hvor han har vundet 10 ligatitler og 4 Champions League-trofæer med klubben. Han mangler dog stadig den helt store triumf med det argentinske landshold.

 

2) Ronaldinho

Ronaldinho var en brasiliansk midtbanespiller, som senest spillede for Fluminense FC. Han var kendt for sine utrolige færdigheder på bolden samt sit smittende smil og sin glade personlighed. Ronaldinho vandt et verdensmesterskab med Brasilien samt adskillige ligatitler og pokalkonkurrencer med klubber som Barcelona og Paris Saint-Germain.

 

1) Alfredo di Stefano

Alfredo di Stefano var en argentinsk angriber, der spillede for Real Madrid i dets dominerende år i 1950'erne. Han var en fremragende målscorer og playmaker og var med til at hjælpe Madrid med at vinde fem Europa Cups i træk mellem 1956 og 1960 (en rekord, der stadig står ved magt den dag i dag). Di Stefano havde også en succesfuld periode i River Plate tidligere i sin karriere, hvor han vandt flere nationale trofæer med den argentinske klub.