Blog

Dansk startup gør det billigere at handle online

I dag er det mere og mere populært at handle på nettet, hvor man slipper for at tage hensyn til åbningstider, ligesom man ikke skal forholde sig til lange butikskøer. Ydermere kan man endda spare penge på at handle online. Den danske startup, Coupii.com, forkæler nemlig danske forbrugere med et helt nyt koncept med fokus på at shoppe med besparelser.

Coupii – Database med mere end 5.000 rabatkoder

Den nye danske startup, Coupii, har på rekordtid bygget en stor database med ikke færre end 5.000 rabatkoder. Det er rabatkoder, der åbner op for muligheden for at spare penge på danske- og udenlandske webshops.

Virksomheden er bl.a. kendt fra Jubii, Avisen, Connery og Kvindetid, som er nogle af de medier, der har fået øjnene op for det spritnye koncept. Det er efterhånden ved at gå op for den almene danske forbruger, at man bør handle online, hvis man skal have glæde af de helt store besparelser. Selvom der findes mange gode tilbud på nettet, så overskygger tilbuddene sjældent muligheden for at anvende en rabatkode.

Surfer du på internettet for at købe et nyt fjernsyn, smartphone, køkkenmaskine eller pulsur, så kan du spare penge ved at anvende en Wupti rabatkode. Wupti er blot en af de mange forhandlere, der har gjort det muligt for dig at spare penge på dine online indkøb.

Daglig opdatering af platform – Nye rabatkoder hver dag

Coupii.com sørger for at opdatere sin platform dagligt, så danske forbrugere kan holde sig opdateret med de nyeste rabatkoder. Det er mest almindeligt, at rabatkoder har en gyldighedsperiode på 1-30 dage. Derfor har den danske startup været tvunget til at bruge mange ressourcer på at holde platformen opdateret, så danske forbrugere udelukkende bliver introduceret for gyldige rabatkoder.

Selvom der allerede er blevet føjet 1000+ butikker og 5000+ rabatkoder, så bliver der løbende føjet nye butikker og rabatkoder til databasen. Foreløbigt kræver tjenesten hverken registrering eller betaling, hvilket vil sige, at det er helt gratis at jagte rabatkoder. Savner man en rabatkode til en specifik webshop, så kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, hvor man får besked, når der bliver offentliggjort nye rabatkoder til den pågældende webshop.

Ambitioner om at erobre udenlandske markeder

Coupii har ikke blot en målsætning om at blive markedsledende på det danske marked. Der er nemlig også ambitioner om at erobre udenlandske markeder. Foreløbigt er den danske virksomhed på vej ind i Sverige, Tyskland, Finland, Holland, Polen og Storbritannien, som ejerne bag håber bliver en stor succes. Bag Coupii står en række stærke online profiler, som har forskellige evner, der danner de helt rette forudsætninger for en succes. Der er bl.a. Simon, som står for alt teknisk på sitet og Søren, der står for alt marketing og arbejder ved siden af som SEO konsulent hos S360.dk.

Selvom det er populært at shoppe produkter og ydelser med rabatkoder, så er der fortsat mange forbrugere, der ikke kender til muligheden. Coupii ønsker at gøre endnu flere forbrugere opmærksom på muligheden for at anvende rabatkoder, da det kan spare en gennemsnitlig husstand for mange tusinde kroner om året.