Blog

Brug apps til at finde gode bilforhandlere

Føler du, at det er svært at få et overblik over autoforhandlere i nærheden? Det er forståeligt nok, for der er en masse af dem, og mange af dem tilbyder forskellige ting. Nogle bilforhandlere sælger kun biler, andre er også tilknyttet et værksted, så man kan få fixet ting, der driller. Nogle er specialiserede i visse mærker, mens andre har et mere bredt udbud. Nogle skifter dæk på bilerne, nogle leaser biler ud. Der er også stor forskel på priserne, og på hvad man får for det, så man kan hurtigt blive forvirret. Så er det godt, at bilforhandleren DK Automobiler, der er autoriseret autoforhandler af Open og Suzuki, har lanceret en app, hvor man kan sørge for at holde sig orienteret om en masse vigtige ting. Dette er et eksempel på, at den stigende digitalisering gør hverdagslivet lettere for mange mennesker.

God service

Det er ikke alle, der er heldige nok til at bo i et område, som der har en pålidelig autoforhandler, der yder god service af god kvalitet. Især ikke til en pris, der er overkommelig for de fleste mennesker. Hvis man er fra Vejle, har man heldigvis ikke dette problem, da man her kan få en fremragende service fra DK Automobiler.

Også hvis man bor i området omkring Vejle, kan man nyde firmaets gode betjening, og mange fra fx Horsens vælger at tage en lidt længere køretur, af netop den årsag. Er du interesseret, er det bare om at åbne telefonen og downloade appen, så kan du se for dig selv.

Det kan også være en god idé at gøre det, selvom du ikke lige nu står og mangler en bil, eller trænger til et eftersyn. Man ved nemlig aldrig, hvornår uheldet er ude. Forestil dig nu, at du er i Kolding, og har brug for at tage en længere rejse til en anden landsdel. Toget kører ikke dertil, bussystemet tager for lang tid, og din trofaste Opel er pludselig begyndt at lave underlige lyde. Med appen er løsningen kun et par klik væk, og hos DK Automobiler kan du få repareret din bil, eller leje en splinterny Suzuki, alt efter behovet. Så er det bare om at komme af sted!

 

En app til mange formål 

Appen giver ikke bare overblik over tilbuddene, den har også mange andre fordele. Et af dem er en funktion, der minder dig om, når din bil trænger til eftersyn. Der er mange penge at spare, hvis man får den undersøgt jævnligt, i stedet for at skulle betale en dyr regning længere hen af vejen. Med en fast betjeningsaftale hos DK Automobiler, kan man også få rabat, og på den måde gør man processen meget mindre forvirrende. Lige meget hvad, ens bil har brug for, kan de ordne det. Skal den have vinterdæk, skiftet en pære, eller rettet en bule ud, er det nemt og hurtigt at klare, og til større skader kan få det bedste mulige tilbud. Det er også smart at vælge DK Automobiler hvis man har en Suzuki eller en Opel, da de specialiserer sig i disse mærker.