Blog

Bedre konvertering der ikke skal downloades

Vi lever i en online verden hvor alt kan downloades, dog lige på nær de fysiske varer indtil videre. Men disse kan selvfølgelig bare bestilles over nettet ligeså let som at downloade en fil. Efterhånden har de fleste mennesker også fundet vej til nettet og fundet ud af hvordan man downloader og hvordan man handler på nettet.

Et meget relevant spørgsmål for de mange webshops er blevet: ”Hvordan får vi folk ledt over i vores butik?” Kommer de kun for at downloade noget gratis eller er de faktisk på udkig efter noget der kan købes?

Hvis det er en online webshop med programmer og software du har, så er sandsynligheden for at folk bare vil have fat i en gratis version ret stor, men på et tidspunkt får de nok brug for den fulde version og så er det vigtigt at de ved hvor de skal finde den. Den bedste måde du kan lade folk huske dig er ved at ligge øverst på Google. Det er med 99% sikkerhed der, de i første omgang ledte efter den vare du tilbyder, så det er næsten 100% sikkert at de vil lede der igen.

Hvis du vil ligge i toppen af Google, så det er dig de handler hos og ikke dine konkurrenter, så skal du benytte dig af de annonceplaceringer som kaldes Google AdWords.

Størstedelen af de besøgende på Google klikker på de øverste links på side et. Derfor er det også vigtigt at sørge for at ligge øverst, så du bliver klikket på. Hvis du ligger øverst vil du også kunne se en markant forskel i dit udbytte pr. investeret krone. Samtidig med at omsætningen stiger, vil din konverteringsrate også øges, så folk ikke bare kigger ind på din side og downloader gratis versioner, men faktisk reelt kommer for at købe noget.

Det er dog ikke bare et spørgsmål om at investere så mange penge i Adwords, som muligt. Det handler også om at have de rette søgeord. Du kan sagtens selv sætte kampagner op på Google Adwords, men det er altid en god ide at have et professionelt firma til at hjælpe. Særligt i opstartsfasen, når du ikke er så bekendt med algoritmerne, som Google bruger for at øge det, de finder relevant.

Det er heldigvis nemt at installere Google Adwords, da det slet ikke skal downloades, men du skal blot logge ind med din Google konto og aktivere det for din side.