Blog

Bedemand i Danmark

 

Begravelse er en sørgelig ting, men den kan desværre blive endnu mere sørgelig med den forkerte bedemand. Du vidste det måske ikke, men du skal faktisk være på mærkerne, når du leder efter en bedemand. Læs mere her og bliv klogere! 

Døden er en uundgåelig del af livet, og pårørende såvel som den afdøde fortjener virkelig, at processen forløbet så smertefrit, som det nu engang er muligt. Desværre har det vist sig, at der er i bedemændenes branche findes en benhård konkurrence, som sommetider leder til snyd og humbug.  

Vær opmærksom og undgå snyd 

Derfor skal du som pårørende være meget opmærksom, når du skal finde en bedemand. Det kan være en god idé at spørge sig frem hos andre, der har stået i en lignende situation. Måske kan de anbefale nogen. Ellers er det fornuftigt at finde en god guide, der kan lede dig på sporet af en god bedemand. 

Det siger sig selv, at man, som pårørende, kan være meget udslidt i tiden efter en nærtstående person er gået bort. Derfor er man desværre nem at narre, og man kan hurtigt komme til at skrive under på ét eller andet for at få det hurtigt overstået. Men lad være med det, for sandheden er desværre, at der findes en grim side af branchen, hvor bedemænd kan finde på at snyde og tage urimeligt høje priser. 

Find den rette bedemand 

Selvfølgelig findes der også mange gode og empatiske bedemænd derude, der står klar til at give dig den hjælpende hånd og mentale støtte, som du har brug for. Find en god guide på internettet og undersøg, om der er nogle vellidte bedemænd i dit nærområde.  

Så længe du holder øjnene åbne og bruger din mavefornemmelse, kan det ikke gå helt galt. Og som pårørende fortjener du vitterligt, at begravelsen forløber så trygt, behageligt og gnidningsfrit, som det kan lade sig gøre.