Blog

5 tips til dit WiFi

Sponsoreret indhold: 

Vil du gerne være sikker på at have en god WiFi forbindelse i dit hjem, kan du her få et par gode WiFi tips, så du er sikker på, at din internetforbindelse bare er i orden fremover. Vi håber, at disse tips kan hjælpe dig på rette vej med at få den forbindelse, du længe har drømt om.

 

Tjek priserne på internet abonnement her.

Sådan får du hurtigt WiFi

Vil du gerne have hurtigt WiFi, er der et par ting, du skal have styr på. For det første skal du anskaffe dig en hurtig forbindelse. Her anbefaler vi dig at få en fiberforbindelse, da det er den hurtigste forbindelse på markedet, når det kommer til internet.

 

Dernæst kan det også være en god idé at se på, hvilken router du har i din bolig. Du skal nemlig have en router, der kan sende den hurtigste forbindelse rundt i din bolig. Bruger du en alt for dårlig router, vil hastigheden på dit internet blive ramt.

 

Lav en WiFi test her.

Sådan sparer du penge på WiFi

Har du lyst til at spare mange penge på dit WiFi, er det altid en god idé at sammenligne priser fra samtlige internet udbydere på markedet, inden du vælger at skifte til en ny udbyder. Der er jo efterhånden mange derude, der kan levere net til din bolig, så det er vigtigt ikke bare at vælge i blinde, da der kan være stor forskel på priserne.

 

Så er det prisen, der er det vigtigste element for dig, når du skal have WiFi, gør du klogt i at kigge på priser fra samtlige udbydere af net i dit område.

Sådan beskytter du dit WiFi

Vil du gerne være sikker på, at der ikke kommer ubudne gæster ind på dit WiFi, er det en god idé at gå op i sikkerheden af dit internet. Har du bare en åben forbindelse, kan alle bare logge sig på og rode rundt på dit netværk. Det ønsker du ikke.

 

Hvis du vil beskytte dit WiFi, kan det bl.a. være en god idé at sætte en lang og god kode på, som kun du har adgang til. Dertil kan det også være godt at skifte koden i ny og næ, gerne en gang om måneden, hvis du vil være sikker på at holde forbindelsen sikret.

Sådan får du WiFi i sommerhuset eller på båden

Har du brug for at få WiFi i dit sommerhus, på din båd, i din campingvogn eller lignende steder, hvor der ikke lige er mulighed for at trække netværkskabler, har vi også et par råd til dig.

 

For det første kan det være en mulighed at få lavet en løsning hos en lokal internetudbyder. Der er mange små udbydere, der fokuserer på netop løsninger til eks. sommerhuse og lignende.

 

Du kan også vælge at få mobilt bredbånd til netop disse lokationer. Det koster ikke mange penge, og du får som regel en router med, når du opretter et nyt abonnement på mobilt bredbånd.

Sådan skifter du til en ny WiFi udbyder

Har du set dig træt på din nuværende udbyder af WiFi, og vil du gerne skifte over til en ny, er det heldigvis ikke svært at have med at gøre. Du kan endda være heldig, at din nye udbyder kan opsige dit nuværende abonnement for dig, så du slet ikke skal tænke på det. Akkurat som når du skifter fra et teleselskab til et nyt.

 

Vil du skifte til en ny udbyder, kan du som regel bare oprette dig som kunde direkte på deres hjemmeside, og så er du ellers i gang.