Blog

4 apps til hverdagens travlhed

Synes du også, at mandagen bliver til en kaotisk zone alt for tit? Hverdagen byder på mange forskellige gøremål. Børnene skal i skole, jobbet skal passes, maden skal laves, og børnene skal puttes – og så skal hunden minsandten ligeledes have sine to daglige gåture. Med alle disse ærinder proppet ind i kalenderen kan overskuddet ikke nås så ofte, og dagene synes at være for korte. Dog kan teknologiens skønne og smarte apps heldigvis hjælpe dig, så overskuddet til de spontane ærinder ikke synes at være så langt væk. Herunder bliver du introduceret til fire forskellige apps, som hver især gør hverdagen lidt lettere.

Wunderlist

Har du tit en lang liste i hovedet over forskellige gøremål og ærinder, men glemmer du ofte halvdelen? Wunderlist er en fantastisk app, når det gælder om at huske ting og styre diverse opgaver. I appen har du mulighed for at oprette forskellige lister såsom en indkøbsliste og en liste med ting, som du skal huske på den næste udflugt eller rejse. Dermed kan punkter ”solfilm bil” eksempelvis let noteres ned, så både dig og børnene kan nyde at udforske Wunderlist og andre spændende apps i bilen på en solskinsdag. Når du desuden har fuldført listernes forskellige opgaver og/eller ærinder inde i appen, kan du udstrege dem. Lyden, som afspilles, efter en opgave er fuldført, er endvidere en lækker og ikke mindst tilfredsstillende detalje.

Just Eat

Denne danske startup virksomhed, som første gang gik online tilbage i 2001, er danskernes foretrukne portal til onlinebestilling af mad. Just-eat.dk er en redningsmand på de aftener, hvor der absolut ikke er tid til at kokkerere. Just Eat samarbejder desuden med over 2.000 restauranter over hele det danske land, så du dermed har rig mulighed for at finde et måltid, der frister. 

Nærvær

Når hverdagens travlhed for alvor har ramt sindet, kan en mindfullness-app netop være det, du har brug for. Mange mindfullness-apps er dog på engelsk, hvilket for nogle kan være en forstyrrelse i sig selv. Appen Nærvær indeholder heldigvis klassiske mindfullnessmeditationer i forskellige længder på dansk. Stemmen er både rar og i et behageligt tempo, så du med garanti vil komme ned i et lavere gear, få ro i sindet og opbygge ny energi til næstedagen.

For Resten

Er madrester ved at være en realitet i din bolig efter ethvert aftensmåltid? For Resten er en fremragende app, når madspild skal stoppes. De madvarer, som ligger gemt inde i køleskabet eller på den bagerste række på hylden, kan tastes ind i appen, hvorefter der vil komme en række af forskellige opskriftsforslag frem til dig. Appens design er derudover flot og enkelt, så du vil glæde dig til at bruge appen mange gange i løbet af ugens gang.