Blog

3 ting, du kan downloade til din smartphone eller tablet for underholdning

Annonce

Nu vender vejret snart, og vi kan forvente masser af regn og kulde i det skønne danske rige. Med tidens teknologi er der dog masser af måder at få underholdning, mens man sidder indenfor i ly og varme. Her på download.dk, guider vi til en masse spil, som du kan gemme direkte på din computer, men vi har nu også lavet en liste over 3 apps, du med fordel kan downloade allerede nu, som lover masser af underholdning i det kolde halvår.

Mofibo

Mofibo er dit online-bibliotek, hvor der er samlet tusindvis af bøger og lydbøger -og du har adgang til dem alle! Der er alt mellem himmel og jord, og du finder titler indenfor alle genrer fra kærlighed og erotik til fantasy og science fiction, fra klassikere og biografier til business og børn. Der er også et stort udvalg af bøger på engelsk, og et kæmpe stort udvalg af lydbøger, så du kan blive underholdt gennem dit headset, mens du er på farten.

Download f.eks. best sellers fra populære forfattere som Sara Blædel eller Dennis Jürgensen, eller de populære titler som 50 Shades Of Grey. Eller bevæg dig ud i de mere ukendte forfattere, som Jan Guillou, og vær first mover og den første til at anbefale nye bøger i din vennegruppe. Læs mere her, hvis du er til serier af krimiromaner. Hos Mofibo koster det kun 129 om måneden, men de tilbyder 14 dages gratis prøveperiode uden binding.

Diverse magasiner

I den teknologiske tidsalder vi lever i, kan du nu samle alle dine yndlingsmagasiner direkte på din telefon, så du slipper for at bære rundt på dem. Nogle mobilselskaber tilbyder en gratis ordning, hvis du er kunde hos dem. For eksempel har du adgang til alle Egmonts udgivelser gratis, hvis du er kunde der. Disse titler inkluderer Euroman, Eurowoman, RUM, Alt For Damerne og Gastro.

Er du ikke tilmeldt Telmore, kan du dog stadig søge på disse titler i app store, og downloade appen, der gør det muligt at købe titlerne direkte. Det samme kan du med WYPE, der har samlet alle Benjamin Medias udgivelser i en – det vil sige, at du med en app kan samle titler som Costume, Woman, Bo Bedre, Illustreret Videnskab, I Form, Bil Magasinet, Aktiv Træning, Komputer For Alle, Alt Om Historie og Penge & Privatøkonomi i en app. Det kan være lidt vanskeligt at læse magasinerne på din telefon – især hvis din skærm har revner. Har den det, er det heldigvis hjælp at hente på sider som ihero.dk, som tilbyder at fikse skærmen relativt hurtigt for få penge.

Netflix

Vil du hellere slappe af med en god film eller serie, kan du selvfølgelig downloade Netflix-appen, der gør det let at tage film og serier med på farten. Netflix kræver selvfølgelig at man tilmelder sig og betaler en månedlig pris. Har du ikke allerede gjort det, kan du med fordel gøre det og få den første måned gratis.