Blog

3 spil du kan købe på en webshop

Har du en indre gamer gemt væk inden i dig? Eller måske er du en ægter gamer som bare ikke kan få nok af at game forskellige spil? Uanset, hvis du elsker at game, så er du sikkert også konstant på jagt efter nye spil du kan kaste dig over. Vidste du, at det er også er muligt at købe spil på en webshop? I denne artikel kan du læse om 3 spil som du kan køb webshop, som du lynhurtigt kan have på din computer, så du kan komme i gang med at game.

Age of Empires 4

Age of Empires er et strategispil der foregår i real time. Det første spil i denne serie, blev sendt på markedet i 1997 og siden er der kommet 3 efterfølgere, hvilket gør Age of Empires 4 til nr. 5 i rækken. Spillene er baseret på historiske begivenheder fra verdenshistorien, lige fra Stenalderen til den europæiske kolonisering af Amerika, hvilket gør Age of Empires franchisen til en af de mest spændende på markedet.
At spillet er strategisk og i realtime, gør også at det er spil, som man kan spille i rigtig mange timer, og stadig føle at man konstant oplever noget nyt hele tiden.

Resident Evil: Village

Resident Evil er et af de mest populære horrorspil, der er på markedet. Det første spil udkom helt tilbage i 1996 og sætte en skræk i livet på mange teenagedrenge, når de sad rundt omkring på deres værelse og spillede dette spil. Siden er der kommet hele 21 titler inden for franchisen, hvilket ikke blot gør det til et af de mest populære spil, men også et af de mest økonomisk indbringende spil. Spillet var endda så populært, er der er blevet lavet flere film, inspireret af historien og universet i Resident Evil.

Grand Theft Auto (GTA)

I dag er det mest kendte og populære spil i denne franchise GTA5, som har været på markedet i en del år efterhånden. Det startede dog helt tilbage i 1997 med det originale spil der hed ”Grand Theft Auto”. Spillet var utroligt populært, på trods af at det mødte heftigt kritik pga. sin voldelige natur og dårlige grafik. Der var dog bare noget over dette spil, som var grunden til at det blev så populært og voksede fra at være et spil med dårlig grafik, set fra fugleperspektiv, til et af de mest solgt spil i historien.