Blog

3 gode råd til din online profil

Hvis du skal have et nyt profilbillede til din LinkedIn profil, så er der nogle vigtige punkter du skal have på plads før du får taget billedet.

1.  Brug en professionel fotograf. Du kan godt tage et billede selv eller få nogen til at gøre det, men det kommer aldrig til at se professionelt ud. Det er lyssætningen og kvaliteten af billedet et klart bevis på efterfølgende og det vil skinne så tydeligt igennem at du ikke vil kunne løbe fra det. Det vigtigste i denne sammenhæng er, at jo bedre dit profilbillede ser ud, desto flere ønsker at samarbejde med dig eller købe noget af dig.

2.  Tag pænt tøj på. Klæder skaber folk og det giver sig tydeligt til kende på en professionel platform, som LinkedIn. Har du jakkesæt på, ser du også meget mere professionel ud, end hvis du har hættetrøje på. Det kan godt være du er programmør og plejer at arbejde i en hættetrøje, men tag nu jakkesættet på for en gangs skyld og se lidt godt ud.

3.  Apropos ser godt ud, så er et flot smil en stor del af din udstråling udadtil. Hvis du smiler med lukket mund kan du se ud som om du er lidt sammenbidt eller har vrøvl med maven. Munden skal selvfølgelig heller ikke stå på vid gab, så du fanger fluer, men prøv at finde en mellemvej. Prøv også at finde en  tandlæge der kan hjælpe dig med dit smil.

Hvis du har nogle tænder der trænger til et tandeftersyn og du arbejder hos en af de større virksomheder i det nordvestlige København, så kan du helt sikkert finde en af de bedste tandlæger i Farum og Farum midtpunkt.
Måske har du allerede en tandlæge i Farum, hvis du bor i nærheden, men du kommer bare ikke så tit forbi. Prøv at kig forbi en dag. Tandlæger er ikke det værste vi har.