Blog

3 fede apps i køkkenet

App-revolutionen efterlader ingen områder uberørt, ikke en gang køkkenet. Med et utal af enheder med store- og gode touch-skærme, tager det ikke et geni for at indse, at en god tablet med de rigtige apps, kan blive kokkens bedste ven. At have en digital kogebog direkte på sin tablet, som kan hjælpe kokken med at gå fra amatør til pro, er noget danskerne tager i mod.

Når først de rigtige apps er installeret, så vil man hurtigt opdage og organisere sine bedste opskrifter. Tilføjer du hertil muligheden for oprettelse af indkøbsliste, organisering af menu såvel som kalder, så har du pludselig gjort din tablet til en nødvendighed i køkkenet.

Du finder alt fra apps der hjælper dig med at opdage nye opskrifter, apps med opskrifter fra klassiske kogebøger til apps der hjælper med dine indkøb.

Candy Recipes (Android)

Denne dessertopskrifts-app er godt designet med kreative, lette og lækre godbidder til alle med en sød tand. Får du besøg af familien eller vennerne, eller mangler du noget til kollagerne på arbejdet, så kan Candy Recipes nemt og hurtigt hjælp dig med at finde den rette dessert- eller slikopskrift. ”App’en kan i enhver situation udfordre dine eksisterende opskrifter, og finder altid noget nyt og spændende til dig” udtaler Josefine fra DagligvarerNettet.dk.

Downloadlink: Android

Sidechef (Android, iOS)

At lære at lave mad kan være en skræmmende oplevelse; jonglering af ingredienser, køkkenredskaber og samtidig holde styr på opskriften. Sidechef app’en hjælper med at levere opskrifter med trin-for-trin instruktioner, komplet med billeder, videoer og endda talte instruktioner på engelsk. Timer er bygget i app’en, så du kan følge med og holde dine øjne og hænder fokuseret i stedet for at håndtere touch-skærmen. ” Sidechef leverer også en rig servering af ekstra indhold i form af søgeværktøjer med filtre-funktion baseret på ingredienser, som hjælper med at bruge resterne i køleskabet” udtale Bjarke fra Mobilcovers.dk.  

Downloadlink: Android, iOS

Yummly (iOS)

Med app’en Yummy kan du slippe for, at skulle igennem tusinde opskrifter for at finde guldklumpen som passer til dig. Med app’en kan du nemt finde opskrifter, som passer til dine kostrestriktioner, og finde gode opskrifter som du vil finde interessant. Efter at have fremvist interesse for tre opskrifter, så vil Yummy, på baggrund af disse og dine kostrestriktioner finde nye opskrifter til dig. App’en forfiner hele tiden de opskrifter du bliver stillet overfor, på baggrund af respons fra tidligere fremviste opskrifter. Således skulle app’en gerne løbende lære omkring dig og dine smagsløg, og finde bedre og bedre opskrifter. Kan du lide desserter med Marabou chokolade vil app’en fremvise flere af disse, er der derimod nødder i opskrifterne du foretrækker, vil dette fremgå. Herudover kan du nemt gemme dine yndlingsopskrifter, oprette øjeblikkelige indkøbslister og meget mere.

Downloadlink: iOS