Blog

3 apps levemanden skal kende

Du har selvfølgeligt Tinder og MobilePay på din telefon.

Men måske er det på tide at udvide horisonten lidt og installere nogle nye og mere spændende apps.

Nogle apps der også viser dig fra din bedste side når du møder nye mennesker og lige om lidt har mulighed for at blære dig med stor viden om menneskets bedste ven efter hunden: Vinen.

Vivino

Vivino er ikke alene en brugbar app, men også en fantastisk historie om dansk iværksætteri. Med Vivino – der i dag er en millionvirksomhed med investeringer og millioner af downloads over hele verden – har du mulighed for at lære mere om den vin, du overvejer at købe.

Du holder din vinflaske op foran telefonen og scanner etiketten. Herefter kan du se informationer om hvor vinen kommer fra, hvad den koster og hvilke anmeldelser, den pågældende vin har fået tidligere.

Det er nyttigt, hvis du sidder til vinsmagning og overvejer at købe den vin, du smager på – ligesom det er smart, hvis du er nede i supermarkedet og skal finde ud af, om vinen du kigger på nu også er de 200 kroner værd, supermarkedet kræver for den.

Vivino er ganske gratis og tjener sine penge på at anbefale dig anden vin, hvis du bliver fristet.

The Whisky App

The Whisky App er ikke dansk, men derudover minder den meget om Vivino. Formålet med app’en er at lære dig mere om den whiskyflaske, du har foran dig.

Du kan læse mere om hvor den kommer fra, hvad den koster, anmeldelser – samt se en liste over relaterede whiskeyer, hvis du godt kan lide den, men ville foretrække en meget røget version.

Enhver mand drømmer om globussen i stuen indeholdende sprut ved siden af en Chesterfield-stol og en hvid kat, der er klar til at blive kælet med, mens man griner diabolsk af ens planer om at overtage verden.

Yahtzee With Buddies

Sidste på listen er i den lidt sjovere ende:

Med Yahtzee With Buddies har du mulighed for at invitere de af dine venner, der også har installeret app’en, med til et godt og gammeldags spil Yahtzee. Spillet kan løbe over adskillige dage og du kan tage en tur, hver gang du har 5 minutter i bussen eller metroen.

Det er retro, sjovt og du kan sætte penge på højkant, hvis der skal lidt spænding ind i hverdagen.

Yahtzee With Buddies er – ligesom Vivino og Whisky App – gratis og kan downloades både til iPhones og til Android-telefoner.