Spil » Til Mac

X-Moto til Mac (Dansk) download

X-Moto til Windows er et gratis 2D motocross-spil, som ligner Elasto ManiaDu kan også downloade en version til Windows her.

Hvis du nogensinde har spillet det klassiske spil Elasto Mania, som var meget populært for en del år siden, så er du nok også interesseret i at vide, at man faktisk kan downloade X-Moto, en open-source klon. Vi har testet version 0.5.10 på en Mac med OS X Mavericks. Spillet er tilgængelig til flere styresystemer på udviklerens hjemmeside. 

X-Moto, som kombinerer elementer fra både racer- og platform-spil, er næsten helt identisk med Elasto Mania. Målet er er at styre sin cykel gennem de forskellige baner, mens man samler bær og blomster. Det er svært at mestre cyklens fysik, men det gør det samtidigt underholdende.

Alt i alt, så er X-Moto en fin klone af et fantastisk spil, men vi anbefaler også vores brugere at kigge på det originale Elasto Mania.

DownloadX-Moto til Mac (Dansk) 0.5.10
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.251

0.5.10
Mac

47.5 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

X-Moto
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.251
0.5.10
Kontakt os via email
47.5 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
X-Moto
0 0 1
0

Afinstallering af X-Moto til Mac (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere X-Moto til Mac (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find X-Moto til Mac (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle X-Moto til Mac (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.