Spil » Simulator

FurtherTime download

Download her FurtherTime, et forrygende krigs simulationsspil der foregår i det ydre rum.

Her får du mulighed for at spille i en realistisk 3D-modellering med spændende dynamik med underholdende funktioner, når du flyver afsted i din flyvende tallerken.

Men du flyver ikke alene afsted i fred og fordragelighed – nej lige det modsatte. For du opdager hurtigt at du er bliver fulgt at ondsindede krigere der er ude på at skyde dig ned.

Så bliv indfanget i denne betagende handling i en visuel realistisk 3D-verden med utrolige detaljerede krigere, imponerende fregatter og enorme krydsere, der tillader spilleren at blive ind rullet i et spændende miljø i en kamp i rummet for dit liv.

DownloadFurtherTime 1.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.462

1.1
Win98, WinME, WinXP, Windows2000

6.48 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Maxim Vorsobine
Detaljeret Information
2.462
1.1
Kontakt os via email
6.48 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Maxim Vorsobine
3 0 5
0

Afinstallering af FurtherTime

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FurtherTime fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FurtherTime, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FurtherTime være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.