Spil » Puzzle

Spørgsmålsleg download

Download det sjove spil, Spørgsmålsleg, gratis her

Har du set “Hvem Vil Være Millionær”? Hvis svaret er ja, så har du nok ofte græmmes over deltagernes uvidenhed på nogle punkter. Man tænker nok ofte, at hvis bare man selv var med, så kunne man komme langt med siden viden. 

Så hvorfor ikke prøve det af hjemme i stuen med familien og vennerne? Med Spørgsmålsleg får du et simpelt men effektivt spil til computeren der simulerer Hvem Vil Være Millionær. 

Karakterer og spørgsmål

Før du kan gå i gang med spillet, skal du skabe en karakter og vælge spørgsmål. Når du skal lave din karakter, skriver du dit navn, og hvis du vil, kan du importere et billede af dig selv til at følge med. Der er dog også inkluderet sjove tegninger på forhånd, som man kan bruge.

Spillet kommer med to spørgsmålskategorier indbygget. En kategori omkring mad og en omkring fysik. Du kan dog også selv lave din ege spørgsmålspakke i spillet, så du kan quizze dine venner om alt, du kan komme på.

Programmet har et medfølgende kontrolpanel, som man skal vælge en vært til at styre. Når en deltager så vælger et svar, kan værten trykke på svaret for at se, om det er det rigtige svar. Herinde kan man også ændre pointsystemet og nogle andre småting. 

Simplicitet når det er godt

Spørgsmålsleg har et meget simpelt design, der minder en lidt om de flashgames, man spillede som barn i de tidlige 00’ere. Og det er der altså en charme ved, hvis man var der dengang. 

Det er på ingen måde et kunstværk, men alting er sat godt og logisk op. Så helt funktionelt virker alting som det skal, og sørger for, man har en god og problemfri oplevelse.  

Programmet er som sagt delt op i to vinduer: et til deltagerne og et til værten. Så det ville være smart at få vist sin skærm på ens TV for eksempel, så værten har panelet på sin computer og deltagerne har resten på TV’et. 

Konklusion

Spørgsmålsleg er et gratis, simpelt og sjovt spil, der minder om Hvem Vil Være Millionær. Det er perfekt egnet til små selskabslege med vennerne og familien, så det kan klart anbefales til alle. Hav det sjovt!

DownloadSpørgsmålsleg 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

882

1.0

https://www.flembo.dk/sendmail.asp
Windows

5 Mb

Freeware

11-12-2020
Kontakt os via email

Klik her

Flembo

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
882
1.0
Kontakt os via email
5 Mb
Freeware
11-12-2020
Kontakt os via email
Klik her
Flembo
18-10-2022

0 0 1
0

Afinstallering af Spørgsmålsleg

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Spørgsmålsleg fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Spørgsmålsleg, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Spørgsmålsleg være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.