Spil » Kortspil / Kabale

Free Spider Solitaire 2020 download

Download det verdensberømte Free Spider Solitaire 2020

Har du spillet Spider Solitaire før? På dansk kalder mange det også for edderkop kabale. Spillet fungerer som mange andre kabalespil: du skal samle stik af kort sammen, ud fra nogle bestemte regler, som passer til den enkelte type kabale. 

Edderkop kabale er et afslappende spil - og med denne digitale version, behøver du ikke at bekymre dig om at finde dine kort fra brætspils-hylden, eller at skulle rydde op, når du er færdig med at spille. Alt dette gør programmet for dig. Og derudover giver spillet dig også rig mulighed for at spille på lige netop den måde, du har lyst til, med så meget eller lidt hjælp, som du synes er sjovt. 

Mange forskellige spilkombinationer

En af grundene til, at kabale stadig er så stor en del af menneskers tidsfordriv, er netop fordi der er nærmest uendelige muligheder for, hvordan spillet vil udspille sig. Selv hvis du spillede et spil hver eneste dag, ville du ikke komme i nærheden af at nå at se og prøve alle de forskellige spilkombinationer, der findes. 

Spillets navn (edderkop kabale) kommer fra de otte hoved bunker, som du til sidst skal have samlet dine stik i. Det vil også sige, at du som minimum skal bruge to forskellige, hele kortspil for at kunne spille dette spil. Dette er endnu en af grundene til, at spider solitaire er et af de mest populære kortspil på nettet. 

Du kan selv vælge, hvordan spillet skal se ud

Spillet giver dig rig mulighed for at tilpasse din spiloplevelse. Du kan blandt andet ændre baggrunden, du spiller på, samt ændre kortene, både foran og bagpå. Gennem programmet kan du også downloade en gratis opdatering, som giver dig endnu større mulighed for at skabe et kortspil, som du har lyst til at spille med, igen og igen, ved at oplåse en masse nye kombinationer af forsider, bagsider og baggrunde. 

Brugervenlighed 

Spillet er meget simpelt at gå til. Ud fra en menu vælger du hvilken type af edderkop kabale, du ønsker at påbegynde (se afsnittet kaldet ‘Rouge et Noir, Simple Simon, eller Spider Suits?’ herunder) - derefter starter spillet automatisk kabalen for dig, og så er det ellers bare med at gå i gang. 

Dog handler det for nogle ikke så meget om, at selve spillet er svært. Nogle gange kan menuerne også være drilske. Selvom vi selv føler, at menuerne er selvforklarende og også viser dig hvad du skal gøre med små billeder og ikoner, så findes der også en dansk version af programmet, hvilket du kan læse mere om herunder. 

En dansk version

Den danske version er en nyere tilføjelse til programmet. Når du åbner den engelske version op, bliver du spurgt, om du hellere vil downloade den gratis version. Hvis du slet ikke er interesseret i den ellers simple engelske version, så kan du altid downloade den gratis danske version, som også er udviklet af Free Spider Solitaire 2020s udgiver, TreeCardGames. Spillet indeholder det samme, men menuerne vil være på dansk. 

Rouge et Noir, Simple Simon, eller Spider Suits?

Du kan selvfølgelig spille de sædvanlige spider suit spil, hvor du kan vælge om du vil spille med ét, to, eller fire forskellige kortsymboler. Hvis du kun vælger et (som vi foretrak at gøre), er det selvfølgelig nemmest at vinde, og så bliver det sværere og sværere jo flere typer, du tillægger. 

Hvis du gerne vil have en endnu større udfordring, så kan du prøve et af de andre to kabale typer, som også er baseret på edderkop reglerne, men med et twist. 

Rouge et Noir er fransk og betyder ‘rød og sort’. I dette spil, spiller du med de fire forskellige korttyper. Derudover er den ene halvdel af de 8 grupper øverst designeret til at skulle lægges som i en almindelig kabale, hvor man starter med es og herefter kan tilføje 2, 3 og 4, osv. i de fire farver. 

De sidste fire bunker må kun fyldes når du har 13 kort, som på bordet ligger i rigtig rækkefølge (altså, som hvis du skulle have et stik i en almindelig omgang edderkop kabale). I denne type spil skal du også trække kort på anden vis, da bunkerne du spiller i, ligger forskudt, ligesom i en syvkabale. 

I Simple Simon skal du ikke bygge otte grupper, men i stedet lave dine stik direkte på bordet. Derudover har du heller ikke mulighed for at trække nye kort på noget som helst tidspunkt. Dine stik bliver automatisk smidt op i toppen i en enkelt bunke, hvorefter de kort ikke længere er i spil. 

Simple Simon er egentlig rimelig nemt at vinde, da der ikke er lige så mange kort i spil - TreeCardGames regner med, at den almindelige kabale entusiast vil vinde cirka 33% af deres spil, hvis de spiller Simple Simon, i stedet for et af de andre typer. 

Andre kortspil, du kan prøve

Hvis du har prøvet at spille Yukon før, som er et verdenskendt kabale spil, så kan du prøve den gratis, digitale version, som du kan downloade her

Om du har prøvet at spille bridge før, eller ej, er irrelevant med Bridge Baron. Der er både mange timers sjov til eksperten, såvel som nybegynderen. Du får rig mulighed for at ændre i spillets indstillinger, så du får et spil bridge, som passer til netop dig. 

Yukon hører faktisk også til i spiluniverset Excellent Card Games, som er en samling af forskellige kortspil, som du nu kan spille i samlet form, uden at skulle downloade fem forskellige spil, hvis du bedre kan lide at skifte lidt ud i dine kortspil. 

Hvis du gerne vil have et lidt utraditionelt kortspil (og samtidig prøve noget helt nyt), så kan du prøve kortspillet Punishment (eller ‘straf’ på dansk), som er et spil, baseret på strippokers regler. Her er der dog tilføjet endnu flere sjove belønninger og straffe til puljen. Dette er et sjovt festspil til voksne. 


Konklusion

Free Spider Solitaire 2020 er en moderne genfortolkning af denne ikoniske kabaletype. Og med de mange forskellige typer af edderkop kabale, du kan spille, løber du ikke tør for sjovt tidsfordriv i meget lang tid. 

Spillet er simpelt, men giver mulighed for at sætte dit eget præg på dit spil, ved at tilbyde diverse indstillinger, som du selv kan ændre på - såsom baggrund på bordet, kortbaggrund og program tema. 

DownloadFree Spider Solitaire 2020 7.0
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

Mb

Freeware

08-09-2021
Kontakt os via email

Klik her

TreeCardGames

Detaljeret Information
185
7.0
Kontakt os via email
Mb
Freeware
08-09-2021
Kontakt os via email
Klik her
TreeCardGames
08-09-2021

3 0 2
0

Afinstallering af Free Spider Solitaire 2020

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Spider Solitaire 2020 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Spider Solitaire 2020, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Spider Solitaire 2020 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.