Spil » Brætspil

PouetChess download

PouetChess er et transportabelt og open-source skakspil, som du kan downloade gratis.

Hvis du er vild med skak, så vil du nok også være interesseret i PouetChess til Windows, som er et open-source 3D skakspil. Du behøver ikke installere noget, da det er et “transportabelt” spil, og du kan altid slette det senere eller overføre det til en USB-nøgle for at bruge det på andre computere.

Som det er tilfældet med de fleste skakspil, så kan du både spille mod computeren eller en ven ved siden af dig. Desværre virker det dog ikke som om, at man rent faktisk kan gemme et spil og fortsætte senere, hvilket kan være et problem for en del brugere. Det bør også nævnes, at 3D grafikken er pæn, selvom PouetChess kan spilles på selv gamle computere.

Alt i alt, så er PouetChess et fornuftigt skakspil, som vi anbefaler til vores brugere. Hvis du ikke bruger Windows, så kan du også downloade PouetChess til Linux på SourceForge.

DownloadPouetChess 0.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.501

0.2
Windows & Linux

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Frederic MARTIN
Detaljeret Information
1.501
0.2
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Frederic MARTIN
3 0 4
0

Afinstallering af PouetChess

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PouetChess fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PouetChess, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PouetChess være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.