Spil » Brætspil

Ultimate Mahjong download

Ultimate Mahjong kombinerer betagende grafik og den mest komplette sæt af funktioner og værktøjer, du sandsynligvis vil se på nogen Mahjong spil. – Download det her.

Her kan du se fliserne i enten 2D eller 3D, som begge ser fantastiske ud og har fantastiske specielle effekter. Se mystiske sommerfugle flagre forsigtigt omkring på skærmen og blegne, se fliser eksplodere i skyer af stjerner som de bliver en del af.

Ultimate Mahjong leveres med både flise-sæt og flise-layout redigering integreret i spillet. - Så hvis du bliver træt af de 500 + standard layouts inkluderet, oprette du bare dit eget design med mulighed for at sætte dine egne billeder på fliserne.

DownloadUltimate Mahjong 1.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.230

1.2

sales@inertiasoftware.com
Spil

3.5 Mb

Shareware

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

Inertia Software

Detaljeret Information
1.230
1.2
Kontakt os via email
3.5 Mb
Shareware
sales@inertiasoftware.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
Inertia Software
04-12-2013

5 0 4
0

Afinstallering af Ultimate Mahjong

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ultimate Mahjong fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ultimate Mahjong, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ultimate Mahjong være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.