Spil » Brætspil

Gambit download

Gambit er et simpelt skakspil i 2D, som du kan downloade gratis.

Her kan du downloade Windows-versionen af Gambit, som er et simpelt skakspil i klassisk 2D-grafik. Spillet kan du også hente til andre operativsystemer inde på udviklerens hjemmeside, som du kommer til ved at klikke her.

Gambit virker som forventet, og du kan helt enkelt flytte de forskellige brikker ved at klikke på dem med musen. Det er muligt at spille mod en ven eller computeren i 5 forskellige sværhedsgrader, og du kan selvfølgelig også gemme dit spil for at fortsætte på et andet tidspunkt.

Overordnet kan vi kun sige, at hvis du bare ønsker et simpelt skakspil, så er Gambit et godt valg. Vi oplevede i hvert fald ikke selv nogle nævneværdige problemer med spillet, da vi testede det på en PC med Windows 7 64-bit.

DownloadGambit 18
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.351

18
Windows

5.8 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Jelle Geerts
Detaljeret Information
1.351
18
Kontakt os via email
5.8 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Jelle Geerts
5 0 3
100 kr
0

Afinstallering af Gambit

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Gambit fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Gambit, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Gambit være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.