Spil » Brætspil

DreamChess download

DreamChess til Windows er et gratis skakspil med grafik i 2D og 3D. Hvis du bruger Mac, så hent i stedet denne version.

Vi har tidligere taget et kig på forskellige skak-programmer, herunder Virtual Chess Clock og Gambit, og nu er det blevet tid til DreamChess, der er et spil med grafik i både 2D og 3D.

Vi oplevede ingen problemer med DreamChess, da vi testede det på en PC med Windows 7 64-bit. DreamChess virker som forventet, da man som i mange lignende spil bare klikker på sine forskellige brikker for at flytte dem. Det bedste ved DreamChess er de fire forskellige temaer, som man kan skifte mellem for at spille i henholdsvis 2D og 3D.

Overordnet, så har DreamChess flot grafik, men selve spillet skiller sig ikke rigtig ud fra mængden af lignende skakspil. Desuden kan det også downloades til Linux, hvis du besøger udviklerens hjemmeside.

DownloadDreamChess 0.2.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.187

0.2.0
Windows

6.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

DreamChess
Detaljeret Information
1.187
0.2.0
Kontakt os via email
6.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
DreamChess
2 0 3
0

Afinstallering af DreamChess

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DreamChess fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DreamChess, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DreamChess være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.