Spil » Brætspil

Brutal Chess download

På udkig efter et simpelt skakspil med 3D-grafik? Download Brutal Chess gratis. 

Brutal Chess er et simpelt 3D skakspil, som du kan downloade her til Windows. Hvis du bruger et andet operativsystem, så kan du i stedet prøve at kigge på projektets SourceForge-side her, men vi oplevede ingen problemer på en PC med Windows 7 64-bit.

Som forventet kan du enten vælge at spille mod en ven eller computeren, og 3D-grafikken er også værd at nævne, men overordnet vil de fleste nok synes, at Brutal Chess er for simpelt. Det er hverken muligt at gemme sit spil til senere, og man kan eksempelvis hellere ikke ændre farverne på skakbrættet.

Overordnet er Brutal Chess i bund og grund ikke et perfekt spil med en masse funktioner og lignende til de hardcore skaknørder, men hvis du bare ønsker et simpelt skakspil i 3D, så vil du måske være tilfreds.

DownloadBrutal Chess 0.5.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.447

0.5.2
Windows

5.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Brutal Chess
Detaljeret Information
1.447
0.5.2
Kontakt os via email
5.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Brutal Chess
3 0 2
0

Afinstallering af Brutal Chess

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Brutal Chess fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Brutal Chess, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Brutal Chess være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.