Spil » Barn & familie

Unpacking download

Download Unpacking og udlev den nyeste TikTok trend

Vores hverdag er generelt fuld af rod og stressende elementer, som det kan være svært at slippe væk fra. Derfor er spil som det nyligt udkomne (02 November 2021) Unpacking blevet udviklet, som et værktøj til at rydde op og organisere i et spil, som ikke handler om at vinde eller blive udfordret, men om at slappe af og få den forløsende følelse, som kommer når man på tilfredsstillende vis, får styr på tingene. 

Spillets præmisse og gameplay

I Unpacking er der en historie; en historie om en kvinde, som du dog aldrig får lov til at møde. Til gengæld får du lov til at hjælpe hende med at pakke ud, hver gang hun flytter ind i et nyt hus, med sine ting (i alt 8 forskellige huse med diverse rum, som skal møbleres). 

Spillet er et såkaldt zen spil, som skal hjælpe med at berolige dig, i stedet for at teste din hurtighed og kaste svært gameplay efter dig. 

Du får en række flyttekasser, fulde af minder, bøger, legetøj og essentielle møblementer, som du selv får lov til at stille på plads, som du synes de skal være. Der er ikke regler og tikkende ure, som skynder på dig og straffer dig, hvis du ikke spiller spillet sådan som udgiverne havde planlagt det. Dog handler spillet stadig om at skulle få sat tingene på plads, så der er nogle få regler som skal følges (for eksempel kan du ikke bare lade tøjet ligge og flyde på gulvet - ellers ville spillet præmisse falde fra). 

Spillet minder meget om tendenser på de sociale medier (såsom TikTok), hvor folk uploader videoer, hvor de fylder ting op eller organiserer deres hjem, hvilket for mange mennesker kan være afslappende at overvære. Her får du så selv lov til at stå bag oprydningen og organiseringen, så den passer bedst muligt med din måde at gøre tingene på. 

Den digitale stil (grafik)

Den grafiske stil er sød og meget typisk for indie spil med en pixeleret grafik, ligesom i programmer og spil som Pixel Art og Tomb Rumble (som dog begge to er meget anderledes i deres gameplay og publikum, end Unpacking). 

Rummene er farverige og fremstår i høj kvalitet (HD), på trods af den pixelerede stilart. 

Også et spil for folk med nedsat mobilitet

Tilgængeligheden er i top i dette spil, da det er utroligt handicapvenligt. Som sagt er spillet zen agtigt og afslappende, så du skal ikke reagere hurtigt for at nå at få point eller lignende. Kameraet er fixeret på ét sted, du kan vælge forskellige farvevalg, du kan pause spillet og justere visse visuelle elementer, som kan være svære for nogle at se. Derudover kan du spille blot med din mus, og det kræver ikke, at du skal holde museknappen nede for at kunne klare niveauerne. 

Tilgængelighed på tværs af enheder

Spillet er blevet udviklet til at kunne blive spillet af så mange mennesker som muligt og samtidigt også på en række forskellige platforme. Unpacking fås til Nintendo Switch og til Xbox One, udover PC versionen, som du kan købe gennem vores link her på siden (øverst på siden og nederst i artiklen).

Konklusion

Unpacking er et afslappende zen spil, som ikke udfordrer dig og kræver alt muligt af dig, som det ellers gør sig gældende i de fleste andre spil. Spillet foregår i dit tempo og der er mange forskellige måder at afslutte niveauerne på. Du får ikke mere ud af spillet af at skynde dig igennem hvert level; spillet opfordrer aktivt til, at du tager dig tid og bruger det som et afslappende element. 

DownloadUnpacking 1.0
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

130

1.0

info@witchbeam.com.au
Windows, MacOS, Linus + SteamOS, Nintendo Switch, Xbox One

1000 Mb

Media

01-11-2021
Kontakt os via email

Klik her

Witch Beam

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
130
1.0
Kontakt os via email
1000 Mb
Media
info@witchbeam.com.au
01-11-2021
Kontakt os via email
Klik her
Witch Beam
03-11-2021

0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Unpacking

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Unpacking fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Unpacking, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Unpacking være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.