Spil » Barn & familie

TuxMath (Dansk) download

Lær dine børn matematik med TuxMath, som er et dansk og gratis spil til Windows. Du kan også downloade en udgave til Mac her.

TuxMath, også kendt som “Tux, of Math Command”, er et gratis matematikspil med pingvinen Tux i hovedrollen, som også ses i mange andre programmer. Selvom TuxMath dog mest er rettet mod børn, var vi stadig godt underholdt, og det kan fås til både Mac og PC. Linux-brugere kan besøge udviklerens hjemmeside for at finde en version til deres operativsystem.

Gameplayet minder lidt om Tetris, da man skal skyde forskellige regnestykker, som angriber spillerens igloer. Dette gøres helt enkelt ved at skrive det korrekte nummer på tastaturet, og hvis man er for langsom, taber man selvfølgelig. Heldigvis er der forskellige sværhedsgrader, så stort set alle kan få noget ud af TuxMath.

Spillet var nemt at installere på vores PC med Windows 7, men det ville simpelthen ikke åbne på en MacBook Pro med nyeste version af OS X Mavericks. Derfor kan vi ikke anbefale TuxMath til vores Mac-brugere, men overordnet var det god underholdning på Windows.

DownloadTuxMath (Dansk) 2.0.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.203

2.0.2
Windows

20.1 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Tux4Kids
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.203
2.0.2
Kontakt os via email
20.1 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Tux4Kids
0 0 1
0

Afinstallering af TuxMath (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TuxMath (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TuxMath (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TuxMath (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.