Spil » Barn & familie

Tek-e-Tot download

Tek-e-Tot indeholder en lille samling af simple børnespil, som du kan downloade gratis.

Har du børn? Hvis det er tilfældet, og du har ledt efter lidt lærerigt underholdning til dem, så vil du måske være interesseret i Tek-e-Tot, som indeholder en lille samling af 5 forskellige spil. Når du downloader Tek-e-Tot, ligger der både en version til PC-browsere og Android i mappen, men vi har ikke prøvet den mobile version.

De 5 spil er, efter vores mening, næsten for simple. I det første, som hedder “Red Light Green Light”, er målet at klikke på de grønne figurer og undgå de røde. I resten af spillene skal man eksempelvis følge et objekt med musen, klikke på forskellige tal og udpege billederne, som ikke passer sammen med resten.

Overordnet, så kan vi altså kun anbefale Tek-e-Tot til forældre med meget små børn, da spillene er så nemme at gennemføre.

DownloadTek-e-Tot 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.093

1.0
Windows, Mac, Linux & Android

12.1 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Tek-e-Tot
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.093
1.0
Kontakt os via email
12.1 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Tek-e-Tot
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Tek-e-Tot

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tek-e-Tot fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tek-e-Tot, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tek-e-Tot være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.