Spil » Barn & familie

Nibblers download

Saml frugt i timevis med Nibblers. Download spillet gratis her.

Fra skaberne af Angry Birds kommer et af de mest lækre match-3-figurer spil med søde figurer og frisk og frugtagtig puslespils gameplay. Mød Nibblers - dine fiskevenner, der kun ønsker at spise lækker frugt – Alt det lækre frugt du kan finde og de kan få deres små finner på.

Det er ikke så tit man ser fisk plukke frugt og bær i virkeligheden, så der er ikke nogen sammenligning der. Men det er jo et spil, så det er ikke så vigtigt med hvordan virkeligheden er. Fugle springer jo heller ikke i luften på grise.

Det er én stor frugtfest der er gang i på Nibblers øen. Øens reptile indbyggere er dog ikke alt for glade for de akvatiske festdyr, der æder al deres frugt, og de vil forsøge at stoppe dem på alle måder. Det er op til dig at bruge Nibblers særlige kræfter til at holde en stabil forsyning af frugt til dine fiskevenner og undvige de irriterende firben i denne våde saga.

DownloadNibblers 1.19.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

821

1.19.2
Android & iOS

148 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Rovio
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
821
1.19.2
Kontakt os via email
148 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Rovio
0 0 1
0

Afinstallering af Nibblers

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Nibblers fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Nibblers, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Nibblers være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.