Spil » Barn & familie

MyABCs download

Lær dine børn det engelske alfabet med MyABCs, som du kan downloade gratis.

Har du børn? Hvis du ønsker at lære dem det engelske alfabet, så kan du måske anvende dette program, som hedder MyABCs. Det kan downloades til Windows her, men du kan også finde en Linux-version på udviklerens SourceForge-side her.

MyABCs brugerflade er ekstremt simpel. I den første af de fem forskellige indstillinger, alphabet mode, kan du taste dig gennem de forskellige bogstaver, mens programmer viser dig simple billeder, så det er nemmere at forstå, hvad man lærer. I de andre indstillinger, som er food, animals, musical instruments og toys, kan du slå et hvilket som helst bogstav op, og det er også muligt at høre det udtalt ved at trykke på mellemrumsknappen.

Vi synes, at MyABCs er et fint program, men det kræver selvfølgelig, at dine børn er interesseret i at lære engelsk, da programmet altså ikke kan hentes på dansk.

DownloadMyABCs 0.4
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

809

0.4
Windows

18.9 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Jordan Irwin
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
809
0.4
Kontakt os via email
18.9 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Jordan Irwin
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af MyABCs

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MyABCs fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MyABCs, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MyABCs være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.