Spil » Barn & familie

Kea Coloring Book download

Helt gratis malebog med Kea Coloring Book til børn

Malebøger er et underholdende og stimulerende input til børneopdragelsen. Det tillader børnene at udfolde sig, samt at skabe noget, som kun er deres. 

Kea Coloring Book er et godt valg til børnefamilien af flere forskellige årsager. I de følgende afsnit gennemgår vi nogle af de positive sider ved programmet og i konklusionen givet vi en nuanceret vurdering af programmet som helhed. 

Ingen reklamer eller pop-ups som forstyrrer dit barn - 100% gratis kreativt værktøj

Med dette program behøver du ikke være helikopter-forælder over dit barn - programmet er nemlig helt gratis og indeholder ikke reklamer eller andre meddelelser, som kan skræmme dit barn, eller ting som de kan komme til at klikke på, som de ikke bør. 

Med andre ord, er det et sikkert spille-værktøj, som de kan bruge, enten sammen med dig eller alene. 

Alt det sjove ved at tegne og male - men uden alt griseriet

Selvom fingermaling kan være sjovt at kigge på og deltage i, så er det aldrig specielt sjovt at skulle rydde rodet op bagefter. Det behøver du ikke bekymre dig om, når du bruger en digital malebog. 

Og hvis dit barn tegner uden for stregerne (hvilket de næsten med garanti kommer til), så kan de selv få lov til nemt og enkelt at rette linjerne til, enten ved at tegne over farven med hvid maling eller ved at ‘vaske’ området, så det igen fremstår som nyt. 

Lad børnene blande deres egne farver og bruge dem, som de vil

Nederst i programmets vindue er der nogle små firkanter - disse er mixing trays. Med pipetten kan du vælge farver i højre side af skærmen (og der er flere sider af farver du kan gennemgå, samt et farvehjul du kan vælge fra) og derefter blande dem i bakkerne. 

På denne måde lærer børnene også simpel farveteori: hvis jeg blander den blå med den gule, så får jeg en grøn. Men hvad sker der så hvis jeg blander hvid eller rød med ind over

Andre programmer, du kan bruge sammen med dit barn

Du kan styrke dit barns hukommelse ved at lade dem downloade og spille Animated KidsMemo, som er et hukommelsesspil, med animerede brikker. 

Med Best for Kids får du et program, som har forskellige spil, til børn i forskellige aldre.

Hvis dit barn er fire år eller derover, så kan du lade dem spille Snowman, som fungerer som det populære hangman, men her med et enderesultat, som er mindre blodigt og voldsomt for børn. For hvert bogstav de gætter forkert, begynder snemanden at smelte.

Konklusion

Kea Coloring Book er et rustikt program, som fungerer godt til mindre børn - de mindste vil nok få mest ud af programmet hvis de har en voksen siddende ved siden af sig. Men i sidste ende er kunst jo subjektivt, så de løse streger og virvaret af farver på skærmen er deres måde at udtrykke sig på - og med dette gratis program behøver du ikke bekymre dig om at lade dem være alene med programmet, da det er børnevenligt og ikke indeholder problematisk indhold. 

De fleste børn vil ikke bemærke at programmet er meget simpelt - faktisk er dette jo netop en god ting. Men med et gratis program som dette, får du selvfølgelig ikke verdens højeste kvalitet, men det er heller ikke nødvendigvis altid det rigtige. 

DownloadKea Coloring Book 5.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

33

5.0

info@keasoftware.com
Windows

11,6 Mb

Freeware

01-10-2021
Kontakt os via email

Klik her

Kea Software Development

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
33
5.0
Kontakt os via email
11,6 Mb
Freeware
info@keasoftware.com
01-10-2021
Kontakt os via email
Klik her
Kea Software Development
01-10-2021

0 0 1
0

Afinstallering af Kea Coloring Book

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Kea Coloring Book fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Kea Coloring Book, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Kea Coloring Book være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.