Spil » Barn & familie

Easter Egg Hunt download

Vil du på jagt efter påskeæg? Download Easter Egg Hunt gratis her og hyg dig med eller uden dine børn. Find alle de æg du kan.

Hvis vejret ikke er til den traditionelle udendørs påskeæggejagt, så brug dette spil, som alternativ og find alle de æg du kan. I dette spil er din opgave at finde alle de påskeæg der er skjult i billederne inden for den angivne frist. På hvert niveau af spillet, vil det nødvendige antal påskeæg blive vist i øverste højre hjørne af skærmen. Du skal blot klikke på æggene for at nå målet og gå videre til det næste niveau.

Hvis du rammer ved siden af et æg vil der blive fratrukket et par sekunder, så vær meget opmærksom og observer omhyggeligt, hvor du skal trykke før du gør det. Hver påskeæg du finder er 50 point værd og du får en bonus hvis du har overskydende tid efter et niveau er afsluttet. Efterhånden som du avancerer i spillet, vil antallet af påskeæg stige, og de vil også blive farvet så de ligner baggrunden og er sværere at finde. De resterende sekunder fra det foregående niveau vil blive tilføjet til det næste niveau, men hvis du ikke kan nå målet inden for den tidsfristen er spillet slut. Spil med venner og familie og se, hvem der har falkesyn og er skarpest til at spotte alle æg.

DownloadEaster Egg Hunt
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

0.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Novel Games
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
669
Kontakt os via email
0.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Novel Games
0 0 1
0

Afinstallering af Easter Egg Hunt

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easter Egg Hunt fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Easter Egg Hunt, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Easter Egg Hunt være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.