Spil » Barn & familie

Coloring Book for Adults (dansk) download

Download Coloring Book for Adults (dansk) gratis lige her

Hop med på bølgen for den selvforbedrende voksne i den moderne tidsalder og tag dig samtidigt af dit mentale helbred, med et maleprogram for voksne. Mange har nok set de populære Johanna Basford bøger i diverse bogbutikker, eller måske hjemme ved venner eller familie på deres boghylder. 

Med indviklede og detaljerede motiver kan du tage del i en udfordrende aktivitet; selvom du selvfølgelig bliver hjulpet mere på vej med den digitale version, da du ikke skal bekymre dig om hvorvidt du bliver inden for linjerne. 

Hvad får en voksen ud af at farvelægge?

At farvelægge er ofte noget, vi associerer med børn - men også mange voksne er begyndt at finde tilbage til denne aktivitet fra deres barndom. Studier har nemlig vist, at farvelægning og lignende fokuserede kunstneristiske aktiviteter kan være med til at reducere stress og angst, og kan fungere som en meditativ proces. 

Selvom dette oftest attribueres til fysisk farvelægning i rigtige bøger, så går mange af de samme temaer alligevel igen i den digitale malebog. 

Bliv inspireret af hyggelig baggrundsmusik, eller arbejd i komplet stilhed

I programmet kører der musik i baggrunden automatisk, hvilket kan være med til at stimulere den kreative del af hjernen. Til gengæld kan det også for nogle mennesker være forstyrrende, eller måske foretrækker du bare at lytte til din egen musik eller din favorit podcast, mens du farvelægger. I hvert fald kan du gå ind i indstillingerne og slå musikken til og fra, som du selv ønsker. 

Understøttede sprog

I programmets indstillinger kan der vælges mellem mange forskellige sprog - blandt andet dansk. Menuerne er generelt begrænsede i forhold til hvor meget tekst, de har på dem, men der er alligevel nogle få gange hvor oversættelserne må være gået lidt for stærkt og det bliver lidt google translate agtigt. Men det er ikke noget, som ødelægger programmets funktionalitet, og ellers kan du jo også altid bruge den engelske version, hvis du hellere vil det. 

Download programmet fra steam og lås op for præstationer

Et af de positive aspekter ved at downloade spil gennem steam biblioteket (du finder linket til steams side nederst i denne artikel) er, at du dermed samtidigt låser op for en række andre funktioner. 

Et af disse er præstations systemet, som lader dig få point på din Steam konto og få visse ‘emblemer’, som dine venner kan se, du har låst op for. Disse følger også med, når du installerer denne malebogs app. 

Hvad får du med i den gratis version

Med den gratis version får du mulighed for at gøre brug af nogle af programmets funktioner, uden at skulle have kreditkortet op af pengepungen. Der er selvfølgelig begrænsninger, som det altid gør sig gældende med gratis programmer, som også har en betalt version eller abonnement tjeneste. 

Med den gratis version kan du vælge mellem tre forskellige kategorier af billeder, hver især med cirka 20 forskellige motiver. De tre kategorier, den gratis version giver adgang til, er mandalaer, ugler og dinosaurer. 

Hvad får du med, når du betaler for programmet?

Hvis du ønsker at gå ud over disse kategorier og for eksempel farvelægge hunde, sommerfugle, abstrakte billeder, eller noget helt andet, så kan du låse op for ‘pakker’ med 20-30 billeder for hvad der svarer til mindre end 20 kroner. 

Du kan også betale for den fulde version, som koster lige omkring 100 kroner og som låser op for mere end 500 billeder sammenlagt, og derudover også lader dig downloade og farvelægge alle fremtidige billeder, som tilføjes. 

Andre kunstneristiske programmer

ABC Coloring Book er en app til familien med små børn, som gerne vil være med til at farvelægge. Designet er lidt gammeldags, men derfor fungerer programmet jo stadigvæk, og derudover er programmet også gratis, hvilket man aldrig kan brokke sig over.

Kea Coloring Book er også en gratis malebog til børn, men med et lidt mere moderne udseende. Programmet 

Hvis dine kunstneristiske kompetencer ikke ligger i male- og farvelægnings verden, kan du altid forsøge dig med at skabe din egen musik. Dette bliver muligt med den gratis demo version af det populære program Fruity Loops Studio.

Konklusion

Coloring Book for Adults af Peaksel, er et terapeutisk program, som lader dig farvelægge med et malerspand værktøj (hvilket vil sige, at du ikke farvelægger i traditionel facon og kan tegne uden for stregerne, men i stedet vælger en farve og derefter plopper den ned på det sted på motivet, du vil have den og så farvelægger den selv det område). 

Programmet kan indstilles til dansk, dog med nogle få sproglige fejl ind imellem. Du kan vælge mellem den gratis og de forskellige betalte muligheder, afhængigt af hvad du gerne vil farvelægge og hvor ofte du vil bruge programmet. 

Overordnet set kører programmet glat og giver mulighed for mange timers fordybelse, selv i den gratis version. 

DownloadColoring Book for Adults (dansk) 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

254

1.0

https://peaksel.com/contact/
Windows

822 Mb

Freeware

02-11-2021
Kontakt os via email

Klik her

Peaksel

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
254
1.0
Kontakt os via email
822 Mb
Freeware
https://peaksel.com/contact/
02-11-2021
Kontakt os via email
Klik her
Peaksel
03-11-2021

0 0 1
0

Afinstallering af Coloring Book for Adults (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Coloring Book for Adults (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Coloring Book for Adults (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Coloring Book for Adults (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.