Spil » Barn & familie

Bubble Bobble Planet download

Her kan du downloade Bubble Bobble Planet der er en samling af tre store remakes af det populære klassiske spil "Bubble Bobble", der første gang kom ud i slutningen af 1980erne.

Denne helt nye udgave vil absolut være af interesse for både alle de mange nostalgiske fans af det gamle klassiske spil, og alle dem, der vil prøve det for første gang.

De vigtigste helte er to små drager kaldet Bub og Bob. De lever i en magisk verden, der er invaderet af lumske monstre, der nu på jagt efter de to små venner.

Men frygt ikke! På trods af deres størrelse er dragerne modige og smarte. Plus de har en magisk evne til at blæse bobler, som kan fange deres fjender inde i dem. Når fjenden er fanget, kan boblerne let poppes af de små fyre der derved fjerner fjenderne fra deres åsyn.

DownloadBubble Bobble Planet 1.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.410

1.1

support@arcade-game-download.com
Win95, Win98, WinME, WinXP, Windows2000

6.81 Mb

Shareware

15-04-2005
Kontakt os via email

Klik her

Arcade Game Download

Detaljeret Information
1.410
1.1
Kontakt os via email
6.81 Mb
Shareware
support@arcade-game-download.com
15-04-2005
Kontakt os via email
Klik her
Arcade Game Download
26-11-2013

5 0 1
0

Afinstallering af Bubble Bobble Planet

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bubble Bobble Planet fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bubble Bobble Planet, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bubble Bobble Planet være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.