Spil »

Bridge Builder (Mac) download

Gratis download af Bridge Builder her

Er du en af dem, som godt kan lide det tekniske i spil? Så vil spillet Bridge Builder muligvis være lige noget for dig, da det stort set er alt det, spillet går ud på. Hvis du ikke er sikker på, hvorvidt det er noget for dig, så kan du nu benytte dig af tilbuddet der lyder på, at du kan downloade det gratis til din Mac.

På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvorvidt det er noget for dig. Således kommer du ikke til at bruge nogle dumme penge på et spil, som du ikke kommer til at bruge alligevel. Hvis du benytter et Windows-system, så kan du finde også downloade en version af Bridge Builder til Windows på vores søskende side her.

Vær teknisk

Spillet vil nok ikke sige dig ret meget, hvis du eksempelvis godt kan lide fart, og at der sker en hel masse i spillet. Bridge Builder er et spil, der giver dig mulighed for at tænke en masse over små detaljer, som kan have stor betydning for den store helhed.

Som spillets navn antyder, så handler det om, at du skal bygge en bro. Denne bro skal dog ikke kun kunne stå af sig selv, men du skal også sørge for, at broen kan holde til, at der kommer et helt tog kørende hen over den. Dette har du kun få materialer og penge til at klare, så det handler om at have tænkt en plan igennem, når du skal bygge broen, ellers kommer den hurtigt til at falde sammen. På den måde kommer du ikke til at gennemgå ret mange baner, som selvfølgelig bliver sværere og sværere, desto længere du kommer.

Du kan formentlig regne ud nu, at spillet virkelig kræver snilde og teknik. Du skal derfor være forberedt på, at det kræver en del tålmodighed før, at du kan klare spillets mange baner, da det ikke er noget, som du lige lyn hurtigt kan komme igennem.

Godt tidsfordriv

De fleste spil har nogle situationer, som de passer godt til. Nogle spil er gode, hvis du skal ud med nogle aggressioner, andre spil er gode hvis du gerne vil have et godt grin. Når det kommer til Bridge Builder, så er det rigtig godt, hvis du trænger til bare at slappe af, eller hvis du har brug for lidt hjernegymnastik. I sidste ende er lige som alle andre spil rigtig godt tidsfordriv. Du vil i hvert fald opleve, at tiden pludselig begynder at gå hurtigt, når du begynder at skulle regne ud, hvordan du bedst muligt bygger en bro til lige præcis det terræn.

Som nævnt, så er Bridge Builder også godt, hvis du gerne vil have gang i hjernen. Nogle gange kan vi mennesker godt have brug for lige at lave lidt med hjernen, hvis vi eksempelvis har brugt en hel dag på serier. Her vil de fleste have gavn af Bridge Builder, da det ikke udelukkende er underholdning.

Positiv modtagelse

Bridge Builder er en del af en serie af spil, hvor spillet Pontifex II har fået flere gode anmeldelser – dermed kan Bridge Builder også godt tage lidt af æren for disse positive udtalelser. Spillet vandt eksempelvis en pris for Independent Games Festival. Det er altså en af de rigtig gode spil, hvis du gerne vil spille alene uden eksempelvis at skulle være multiplayer. Der har også været udtalelser omkring de mange muligheder, der er i spillet. Du kan gøre næsten, hvad du vil. Kommentaren omkring mulighederne lød fra 1UP.com, at spillet næsten blev som et legetøj i stedet for spil – hvilket blev sagt i en positiv tone.

Du vil muligvis selv kunne mærke, at spillet er rigtig godt, hvis du blot ønsker at spille alene. Nogle gange kan det være lige præcis det, du har brug for, og her kan du så bare huske på, at Bridge Builder kan være et godt spil at finde frem i den situation. Så kan du rigtig bruge god tid på at prøve dig frem med de mange redskaber, der er i spillet, uden at du behøver at forhaste dig igennem det. Det kan nogle gange være sådan, det foregår, hvis du spiller sammen med andre end dig selv, så er der ikke tid til at sætte sig ind i de små ting.

En serie af spil

Som antydet ovenfor, så er Bridge Builder ikke et ene stående spil, da det er en del af en serie af samme spil. Det vil sige, at det er spil, der er blevet opdateret flere gange. Du kan derfor gøre op med dig selv, hvorvidt du bedst kan lide de originale spil, eller om du hellere vil have de mere opdaterede versioner. Når det angår Bridge Builder, så er spillet en del af serie med 7 spil. Der er derfor nok at vælge imellem, hvis du kan lide spillet. Du behøver derfor ikke at nøjes med et enkelt spil igen og igen, men du kan i stedet prøve kræfter med nogle forskellige, hvis du føler for at prøve noget nyt en gang imellem.

Konklusion

Overordnet kan det siges om Bridge Builder, at det er et meget teknisk spil, som formentlig ikke er noget for alle, da der nok vil være en del, som bedst kan lide, at der sker lidt mere i et Spil. Det får du ikke i et spil som dette, da det i stedet går ud på, at du skal have en vis tålmodighed til at kunne regne ud, hvordan du bedst muligt klare opgaven.

Det kan ligeledes konkluderes som afrunding, at spillet er godt til nogle bestemte situationer i dit liv. Lige præcis dette spil er godt, hvis du ønsker at få lidt gang i hjernen efter en lang dag, hvor du måske ikke har lavet så meget. Lige som så mange andre spil, så finder du også ud af, at Bridge Builder er rigtig godt, hvis du gerne vil have tiden til at gå, da du hurtigt kan blive rigtig optaget af det.

Der har generelt været nogle gode anmeldelser, så det ville ikke skade, hvis du prøvede spillet for at se, om det muligvis også kunne være noget for dig. Måske er du enig med anmelderne.

DownloadBridge Builder (Mac) 0.95
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

557

0.95
Mac OS

1.111 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Alex Austin
Detaljeret Information
557
0.95
Kontakt os via email
1.111 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Alex Austin
5 0 3
0

Afinstallering af Bridge Builder (Mac)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bridge Builder (Mac) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bridge Builder (Mac), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bridge Builder (Mac) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.