Spil » Adventure

Vampire Saga: Welcome to Hell Lock download

Vampire Saga: Welcome to Hell Lock er et spil der kombinerer genren puslespil og skjulte objekter genren, hvor du samtidig bevæger dig igennem en mørk og uhyggelig fortælling.


Du vågner op udenfor den øde by Hill Lock. Du kan ikke huske hvordan du er nået dertil, men du mærker en ulidelig smerte i halsen.

Du må nu gå på opdagelse i den øde by, for at finde spor. De skal hjælpe dig med at finde ud af hvem du er og hvordan du slipper væk fra den skumle by! Men hurtigt vil du finde ud af at du ikke er alene. Nogle mærkelige skyggeagtige figurer følger dig over alt. Så du skal skynde dig at komme væk!

DownloadVampire Saga: Welcome to Hell Lock 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.345

1.0
Windows

125 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Alawar Entertainment
Detaljeret Information
1.345
1.0
Kontakt os via email
125 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Alawar Entertainment
3 0 2
0

Afinstallering af Vampire Saga: Welcome to Hell Lock

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Vampire Saga: Welcome to Hell Lock fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Vampire Saga: Welcome to Hell Lock, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Vampire Saga: Welcome to Hell Lock være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.